Jbl go 3 töltés?
Figyelt kérdés
Ez egy 3 napos hangszóró, egész nap fentvolt töltőn mert véletlen fenn maradt, és már nem világított semmilyen színen, de ha ujra bedugtam a kábelt pirosan világított. Ez már azt jelenti hogy teljesen fel van töltve?2023. márc. 31. 22:51
2/4 Szervizmérnök úr válasza:
Leállt a töltés, mert érzékelte az akku telítését (ez általában az akku által felvett áram 0,1C érték alá csökkenésében nyilvánul meg).
Ilyenkor előfordul, hogy újraindítva ismét elindul a töltés, mert időközben, ha minimálisan is, de csökkent a szint és ismét telenyomja.
Nem szükséges és nem is hasznos dolog, csak árthat kicsit az ilyen szórakozás, de azért kétségbeesésre nem ad okot.
3/4 A kérdező kommentje:
A leírásában én nem találtam semmit ami ebben segítségemre lett volna. Annyit találtam hogy a töltési idő 2,5 óra, de azt hogy mi jelzi azt hogy teljesen feltöltött volna arról semmit nem találtam.
2023. márc. 31. 23:10
4/4 anonim válasza:
Ha piros, tölti. Ha nem piros, feltöltötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!