Jbl go 3 töltés?

Figyelt kérdés
Ez egy 3 napos hangszóró, egész nap fentvolt töltőn mert véletlen fenn maradt, és már nem világított semmilyen színen, de ha ujra bedugtam a kábelt pirosan világított. Ez már azt jelenti hogy teljesen fel van töltve?
2023. márc. 31. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
A leírásában mit olvastál?
2023. márc. 31. 22:56
 2/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Leállt a töltés, mert érzékelte az akku telítését (ez általában az akku által felvett áram 0,1C érték alá csökkenésében nyilvánul meg).

Ilyenkor előfordul, hogy újraindítva ismét elindul a töltés, mert időközben, ha minimálisan is, de csökkent a szint és ismét telenyomja.

Nem szükséges és nem is hasznos dolog, csak árthat kicsit az ilyen szórakozás, de azért kétségbeesésre nem ad okot.

2023. márc. 31. 23:10
 3/4 A kérdező kommentje:

A leírásában én nem találtam semmit ami ebben segítségemre lett volna. Annyit találtam hogy a töltési idő 2,5 óra, de azt hogy mi jelzi azt hogy teljesen feltöltött volna arról semmit nem találtam.

2023. márc. 31. 23:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha piros, tölti. Ha nem piros, feltöltötte.
2023. ápr. 1. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!