Red Dead Redemption 2 0x82d40004 Hiba játék lemez elindításakor?
"Helyezze be a játéklemezt"
"Erre van szükségünk a licenc olvasásához. Ha a lemez már a helyén van, ellenőrizze, hogy nem szennyezett vagy karcos."
Semmilyen karcot nem látam, sem piszkot vagy mocskot. Xboxomat kb 1-2 hete használtam utoljára, akkor még jó volt. A játék lemezét a saját dobozában tartottam a telepítőjével együtt. Akkor biztos hogy semmi baja nem lehet, mert eddig is ott tároltam, és semmilyen gond nem fordult akkor elő vele. Mit csináljak vele?
Na, amúgy nekem sikerült megcsinálni nem sokkal utánna. Nem tudom megvan-e még neked.
Én azt csináltam, hogy mikor beakartam a lemezt rakni, nem engedtem hogy behúzza. Megfogtam a végét a lemeznek, viszont ennek ellenére elkezdte behúzni. Miután ezt abbahagyta, én toltam be a lemezt. Ezután minden fajta probléma nélkül elkezdte olvasni.
Ha megvan még neked a konzol, akkor mindenképpen próbáld ki ezt. Nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!