Mennyire megbízhatóak az olcsó mp4 lejátszók?

Figyelt kérdés
Kéne valamilyen. Drágát nem akarok de egy kb 6000 ft-osat nem akarok megvenni úgy, hogy használom egy hónapig és tönkre megy (ha jól emlékszem ennyiért is van)
2010. okt. 7. 14:27
 1/9 anonim válasza:
semennyire! gyorsan lemerülnek, addig se bírja,mint egy telefon.
2010. okt. 7. 14:32
 2/9 anonim válasza:
még vmi: kb. 1 órát ha bírja zenehallgatásnál.
2010. okt. 7. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Vannak jók, vannak rosszak. Fórumozni kell, és leírásokat, véleményeket böngészni. Anno én is nagyon olcsó mp3 lejátszót vettem(5000), de annyi jót írtak róla, hogy megvettem. Jó döntés volt.

Csak arra figyelj, hogy elemes, és ne beépített akkus verziót vegyél.

2010. okt. 7. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
benne van az árában, milyen jó: ócó'
2010. okt. 7. 14:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát akusat nem is akark venni mert a telefonomnál tapasztaltam hogy az ha tönkremegy és használom rendszeresen akkor töltögethetem félnaponta -.- Azért még kiváncsi vagyok a többiek véleményére is :)
2010. okt. 7. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Én kb 5 éve vettem egy phillips go gear mp3 lejátszót, beépített akkuval és még most is bír 10 órát legalább! Takarékos oled kijelző, nagyon szép hang, de csak 512 mb os... :) Városban és edzés közben elvagyok vele, 150 kedvelt szám bőven elég nekem! Egy jobb fülest vettem hozzá, (koss the plug) mert azzal azért mégjobban szól!

Ezek a kínai csodák nem túl megbízhatóak, mert lehet, hogy sok a memória, de gyenge a hangzás, hamar lemerül és béna anyagból készül... A phillips sem volt anno drága, 10e körülire emlékszem :)

2010. okt. 7. 18:06
 7/9 anonim válasza:
Nekem volt egy CADLI-m, amin volt mpeg videókamera, 1024X768-as képarányban fényképezett, 2GB memória és bővíthető volt SD kártyával, volt rajta diktafon, rá lehetett tenni oldschool játékokat pl. Super Mario, rá lehetett tenni txt. formátumos szöveget (jó volt puskának), beépített AM/FM rádió... és ez mind össze 10.000 Forintért. DE az a gond, hogy a képernyője elég törékeny. Bírta 1 évig... ja és aksis volt.
2010. okt. 10. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Belső aksit nem nagy kunszt cserélni, a vizet meg egyik se szereti, sem a fanszőrzettől beizzadt nadrág zsebet.

Szerintem megbízhatóak abszolút, páromnak vmi lazer márkájú van de még sosem panaszkodott rá, én meg megmaradtam az mp3 nál..

2010. okt. 11. 01:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Mellesleg a philips is kínai.

Taiwan is kínához tartozik...

2010. okt. 11. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!