Mennyire megbízhatóak az olcsó mp4 lejátszók?
Vannak jók, vannak rosszak. Fórumozni kell, és leírásokat, véleményeket böngészni. Anno én is nagyon olcsó mp3 lejátszót vettem(5000), de annyi jót írtak róla, hogy megvettem. Jó döntés volt.
Csak arra figyelj, hogy elemes, és ne beépített akkus verziót vegyél.
Én kb 5 éve vettem egy phillips go gear mp3 lejátszót, beépített akkuval és még most is bír 10 órát legalább! Takarékos oled kijelző, nagyon szép hang, de csak 512 mb os... :) Városban és edzés közben elvagyok vele, 150 kedvelt szám bőven elég nekem! Egy jobb fülest vettem hozzá, (koss the plug) mert azzal azért mégjobban szól!
Ezek a kínai csodák nem túl megbízhatóak, mert lehet, hogy sok a memória, de gyenge a hangzás, hamar lemerül és béna anyagból készül... A phillips sem volt anno drága, 10e körülire emlékszem :)
Belső aksit nem nagy kunszt cserélni, a vizet meg egyik se szereti, sem a fanszőrzettől beizzadt nadrág zsebet.
Szerintem megbízhatóak abszolút, páromnak vmi lazer márkájú van de még sosem panaszkodott rá, én meg megmaradtam az mp3 nál..
Mellesleg a philips is kínai.
Taiwan is kínához tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!