AirPods Pro (2. generáció). Akinek van ilyen fülese, ő mennyire elégedett a hangzásával?
Figyelt kérdés
Most nemrég vásároltam egy AirPods Pro (2. generációs) fülhallgatót, viszont szerintem hangzásra nem tökéletes. Nyilván elég szubjektív dolog, hogy kinek mi a “tökéletes” hangzás, viszont akinek van esetleg ugyan ilyen eszköze, az megvan elégedve vele? Basszusra gondolok például, mert nálam az például nem okés. Egyébként maga az eszköz tényleg kényelmes, tök jó rajta a zajszűrés, a kényelem -jól beleillik a fülbe, illetve tényleg jók rajta a plusz funkciók. Próbáltam rajta állítani a beállításokban, viszont annyit azért nem javult. Esetleg hogyha valaki ebben tud segítséget adni, hogy lehet-e ezt a beállításokban külön korrigálni, azt nagyon megköszönném.2023. márc. 23. 19:31
1/5 anonim válasza:
Haverom nemrég vett ilyet, azt mondja tökéletes
Nekem a sima gen2 van, szerintem az is jó, sőt kategóriájában veri a társait.
2/5 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is a sima 2. generációs fülhallgatóm volt az első AirPods-om, viszont arra nem emlékszem, hogy panaszkodtam volna. Jó, mondjuk az már nem mostanában volt, de azzal úgy emlékszem, hogy teljesen megvoltam elégedve már az elején. Na mindegy, lehet én vártam csak tőle többet vagy nem is tudom.
2023. márc. 24. 21:03
4/5 Morzsi007 válasza:
Kicsit járatni kell és változni fog a hangja, mint mindennek, de azt nem tudom, hogy a basszusa is megfelelő-e lesz neked. Fülbedugós fülesek akkor adják a legjobban a mélyet, ha bent van rendesen a fülben.
5/5 Morzsi007 válasza:
Még annyi jutott eszembe, régen nekem is volt Airpods-om és ezeknek a hangja naturális. Nincs túl tolva a mély és a magas sem. Ha V karakterhez vagy szokva, akkor kevés lehet elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!