Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyiket vegyem?...

Szerintetek melyiket vegyem? Samsung LE40C530 101 cm Full HD 50Hz vagy LG 42LD450 107 cm Full HD 100 Hz

Figyelt kérdés

A Samsung drágább 2-3000 Ft-tal, kisebb is és csak 50 Hz-es, viszont alapból lehet rajta USB-ről nézni filmeket az LG-n pedig nem.

Sokat számít az, hogy az LG 100 Hz-es?

2010. okt. 7. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:

ne is törődj vele, de én az lg-nél is látom a 2.0-as usb csatlakozót, azzal is tudsz úgy filmet nézni .

Csatlakozók (Hátul): * HDMI: 1 * Komponens: 1 * PC bemenet: D-sub 15-pin * PC hang bemenet * Scart: 1 * Optikai hang kimenet: 1 * RS-232C (service): 1 * Antenna bemenet: 1 Csatlakozások (Oldalt): * Kompozit: 1 * HDMI: 1 * USB 2.0: 1 * Fejhallgató: 1 * Common Interface kártyanyílás

2010. okt. 7. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
hmm:D bocs még is csak most nézem lehet igazad van , csak mp3- és jpg játszható le usb-ről az lg-nél ? ez érdekes.
2010. okt. 7. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
mdjuk hdmi kábel ugyanúgy van az lg-ben is , az annyi hogy összekötöd a gépet és a tv-t egy hdmi - hdmi kábellel és csö.
2010. okt. 7. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy most kell-e neked az az usb port amiről tudsz filmet is nézni , vagy pedig inkább a +50 hz. én taly vettem egy lg -t igaz hogy nem ekkora hanem csak 32"-os , és nem volt usb port rajta , én kibírtam mert összekötöm így és csö .

Most viszont ha vennék akkor lehet hogy a samsungot venném meg mert szerintem az a +50 hz nem sokat jelent képileg , bár nem tudom :D, majd más megírja , de szerintem a samsungot vedd meg , bár te tudod. :D

2010. okt. 7. 14:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, az LG-nél csak képeket és zenéket lehet lejátszani usb-n. Van egy távirányító 2-3 000 Ft-ért, amivel fel lehet oldani, hogy filmeket is lehessen rajta nézni, de akkor elvész a garancia...

Notival csak vga kábellel tudom összekötni, mert nincs a notin hdmi... :(

2010. okt. 7. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!