Csak minimális szintű színpadi "bohóckodásokhoz", inkább kihangosításhoz kellene mikrofon-hazsnálati lehetőség és persze CD, DVD-lejátszási lehetőség, és kérdezném, hogy a mikrofon-bemenetes karaoke DVD-lejátszók nagyon gagyi megoldások és felejtősök (és csakis keverővel ajánlott ez), vagy azért elmegy ? Még ha nem is a legjobb megoldás ?
Aki ért ehhez, adna tanácsot ?
(csak mert ilyet már látok 8 ezerért is, hát egy keverős összeállítás viszont bizony 25-től indul ... erősítő, egyebek meg vannak, itt a miki-bemeneten van a hangsúly nekünk!)
2010. okt. 7. 09:29
1/4 anonim válasza:
Háát figyelj , ha nem akarsz sokat kiadni és nincsenek nagy minőségi elvárásaid akkor megteszi , persze hogy használható arra amire neked kell . A másik dolog meg a mikrofon minősége , ha viszonylag jó hangvisszaadást akarsz megvalósítani semmikép ne 1000 Ft- os tesco gazdaságos mikrofont használj , minimum valami "olcsó" AKG - t (9-10 e Ft) vagy hasonlót . Sok sikert ...
2010. okt. 7. 10:42
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen, hát igen, a mikin sok múlik, azt tudom, de a frász megenné, nemtom eldönteni, hogy a gagyiság miatt vagy amúgy is az erősítő miatt van egy folyamatos alapzúgás ... erről van véleményed ?? (csak mert kipróbáltunk már egyet)
2010. okt. 7. 12:31
3/4 anonim válasza:
Lehet a földeletlen erősítő miatt vagy földpotenciálkülömbség az erősítő és más audió berendezés között amik össze vannak kötve valamien módon , vagy lehet a neonlámpák , energiatakarékos izzók , a világíás lámpa fényerőszabályzós kapcsolója miatt , de lehet egy megtört vezeték pl.: a mikrofon vezetéke , ezek okoznak álltalában búgást ... Megoldása jobb árnyékolás , földelés megoldása , közös testre hozás minden berendezés között , az audio kábelek ellenőrzése ...
2010. okt. 7. 12:52
4/4 A kérdező kommentje:
uha ... nagyon köszi, na látod ez az a szint, amihez én már kevés vagyok, de azért ezer köszi, ezek szerint nem amiatt lehet, mert túl gagyi az adott karaokés dvd-lejátszó ... ez megnyugtató, mert mikiból úgyis jobbat akarunk (shuret), viszont van már 8-10 ezerért karaokés dvd (akár sony is), és hát bevallom, az egyszerűsége miatt azért vonz minket, hogy keverő nélkül csak egyszerűen bedugjuk és kész :)
tudom, túl egyszerű, na de anyagilag se mindegy ....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!