Melyik lenne a legjobb választás játékra?
Kérdés mi érdekel. Ha téged a PS játékok érdekelnek, teljesen értelmetlen Xboxot vagy PC-t venned.
Ha viszont XBox-os játékok érdekelnek, (pl Forza), akkor meg nincs értelme PS-nek.
Xbox mellett szól az ultimate game pass, amivel kapsz több mint száz teljes játékot, azzal játszol azok közül amivel akarsz, 4200 Ft-ért havonta nem rossz ajánlat (de csak akkor ha érdekelnek azok a játékok, amik Xbox-on vannak).
Gamer PC 250-ből elég karcsú, egy jobb valamire való videokártya 100-130e, mellé a processzor megint 60-80e, marad kb 70e-d alaplapra, memóriára, SSD-re, gépházra, sok sikert (és hol van még az egér, billentyűzet, monitor stb ha az nincs). A PC vonal akkor éri meg, ha az elején sokat raksz bele és utána fejleszted kb 1-2 évenként. Szerintem 350-400e alatt abban nem érdemes gondolkodni, illetve az elavulás miatt egy konzol jobb ilyen téren.
A konzolnál a játékok árával hozzák vissza a gép olcsó árát, míg PC-nél a drága gép mellé nem legális forrású, illetve nagy akciós játékok árávaé (80-90%os se ritka 1-2 éves játékoknál) spórolsz.
Ha most kéne választanom és lenne netezős gépem, ami kb pont le tud játszani egy videót és kész, akkor konzolt választanám, abból is azt, amelyiknek a felhozatala érdekel.
Persze ha olyan játékok érdekelnek amik kifejezetten PC-sek, akkor maradj a PC-nél. Pl konzolon nem fogok tudni Starcraftozni, Age of Empires-özni.
Az is kérdés, hogy kinek veszed. Én pl. 8-12 éves gyerekeimnek vettem, akiket a komolyabb játékok MÉG nem érdekelnek. Ők olyanokkal játszanak, amelyek mindegyik platformon elfutnak. Így a legolcsóbb megoldás mellett döntöttem.
Xbox Series S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!