Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan lehet kikötni a gépből...

Hogyan lehet kikötni a gépből ezt??

Figyelt kérdés
Dell asztali gépem van, és ha leveszem a ház oldalát, bekékhalálozik a gép, és nem tudom visszakapcsolni, mert sárgán villog a bekapcsológomb, és közben csipog a gépben a hangszóró. Ha visszateszem az oldalát, abbahagyja. Hogyan tudom kikötni/kikapcsolni ezt a cuccot?
2023. márc. 13. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
Ha leveszed az oldalát jön a kékhalál. Kábelek nem akadnak bele a ventilátorba? Ramon a barázdák épek? Akár a Winchester is lehet, hd sentinel hány %? Ujratelepites?
2023. márc. 13. 18:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Amúgy egy gyári dell gépnél nekem a gta vice city elindítása után produkált kék halált. Minden teszt szépen lefut, de mégis sz.r volt, visszavittem a gariba, kaptam egy másik ugyanolyan dell asztali gépet, és ugyanaz a hiba.
2023. márc. 13. 18:27
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem akad bele semmi. Könnyen ki lehet nyitni a ház oldalát, és nincs semmi ott ami beakadhatna. SSD van benne, 100%-os, és egy 1 terrás HDD, 79%-os, de csak játékokkal van megpakolva meg néhány nagyobb progi azon van.

Ha éppenséggel nem villog a bekapcs gomb, akkor ez fogad egy fekete képernyőn: Alert! Cover was previously removed.

Press F1 key for reboot

Press F2 key for BIOS setup utility

Press F5 key to run onboard diagnostics

Ha visszahelyezem az oldalát, akkor gond nélkül beindul. Ezzel nem is lenne baj, csak mikor játszok, leveszem a ház oldalát, hogy jobban hüljön, ha befejeztem pedig visszateszem.

Nemrég pasztázták a processzort és a videókártyát, a processzor 45 fok körül volt játék közben( God of War, Red Dead Redemption), a videókártya pedig 60 fokon volt, de ezek az értékek pár napja előbbinél 78 fok volt, az utóbbinál pedig 92! fok.

Intel Core I7-6700, 16Gb memória, és Nvidia RTX 2060 Super van a gépben. Samsung SSD és Western Digital merevlemez meghajtók vannak.

2023. márc. 13. 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami védelem lehet, amikor leveszed az oldalát automatikusan bekapcsol, a google fordító segít.

[link]

2023. márc. 13. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
A hibakódra keress rá.
2023. márc. 13. 18:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A hibauzenetet latom nem sikerult ertelmezni: 'Alert! Cover was previously removed.'

Ez egy vedelmi funkcio, a gep oldalanak kinyitasakor automatikusan leallit mindent hogy ha valami balf.sz belenyul es kikapja az egyik RAM modult vagy megfogja a ventillatort, ne menjen minden is tonkre. Nem az oldalat kell levenni, hanem a hutes megoldani normalisan - bar valamiert az az erzesem hogy eredetileg a mostani 2060-as teljesitmenyet meg se kozelito GPU volt benne, nem csoda hogy nem tudja elvezetni a hot.

A kapcsolo kiiktatasahoz bemesz szepen a BIOS-ba, megkeresed az 'Intrusion detection' reszt es kikapcsolod.

2023. márc. 13. 18:52
 7/13 A kérdező kommentje:

nVidia Quadro M6000 volt benne amikor hozzám került, de ez gyengének bizonyult...

6.-ik válaszoló: ha kikapcsolom amit írtál, akkor többet nem fog kikapcsolni meg csipogni ha leveszem az oldalát?

Állítólag ventillátort nem lehet benne cserélni, mert más a csatlakozójuk, 3-at meg azért nem tudnak beletenni, mert nincs hely.

2023. márc. 13. 19:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Biosban keresd meg a "Chassis Intrusion" beállítást és kapcsold ki (disabled)
2023. márc. 13. 19:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a brand irodai gepek nem arra keszultek hogy barmit beleszerelhess.

Ha kikapcsolod BIOS-ban az intrusion alertet, nem fogja tobbet figyelni, se kekhalalozni, se csipogni nem fog.

2023. márc. 13. 19:17
 10/13 DK-s ***** válasza:
47%

Megkeresed azt a qrva micro-kapcsolót, és rövidre zárod a két kontaktusát, amihez szálak vezetnek.

Ha optikai, akkor beragasztasz valamit a fotocellába.

2023. márc. 13. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!