Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen digitális fényképezőgép...

Milyen digitális fényképezőgépet érdemes venni ceruzaelemeset vagy aksisat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen aksisat.
2010. okt. 6. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia nekem volt mind a 2 de szerintem a ceruza elemel jobban jársz :D ha annyira élvezni akarod akkor lehet venni bolba ceruza elem formáju akkumlátort és ahoz lehet venni tőltőt! na most ha mész kirándulni é mondjuk sokat kell vakuzni Pl.: csepkőbarlangba (tom h nem lehet de most mindegy)

akkor hamar lemeül mind az akkumlátor mind az elem (elem akkumlátor) és az akkuval szivtad mert általába csak egyet szoktak adni na de ha elemes akkor kikapod az elemet beleteszel egy ujjat és mehet tovább :D 8remélem érted)

Másik az akkumlátor sokán töltödik fel és hamar lemerül és csak 1 van belőle(általában)

De elemből meg 2-300 forintért veszel ...nah mindegy de szerintem elmesel jobban jársz :D

(bocs a regélésért :D)

2010. okt. 6. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Evidens,hogy a cerka elemessel és abba veszel akkut,úgy ahogy előttem írták.
2010. okt. 6. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem Panasonic Lumix fényképezőgépem van. A hozzá adott aksival kb. 2-300 képet simán lehet készíteni. Volt ceruzaelemes fényképezőgépem is (Olympus), hiába vettem bele minél nagyobb mA-es aksikat, kb. 150 képnél mind megadta magát. A Panasonic-hoz kereken 3 ezer forintért vettem egy gyári csereaksit (akciós ár), ami ráadásul jóval előbb feltölthető a gyári töltővel, mint a ceruzaelemre hasonlítható aksik. Szerintem sokkal jobban megéri. A ceruzaelemes mellett egy érv szól, hogy azokat az elemeket (aksikat) nem csak a fényképezőgépben használhatod.
2010. okt. 6. 20:01
 5/6 bp1985 ***** válasza:
Nekem samsung s630 van, ceruzaakksival. 2000 mah-s. Balcsin 1 hétig benne volt, 251 kép lett. Ráadásul még 2 este boxoztunk is, mert nem volt más elem a joy-ba. Igaz, h nem a leggagyibb elem, hanem uniross hybrio. Apósnak van egy nagy fuji gépe. Sanyo eneloop elemmel csinál 7-800 képet, attól függ, h vakuzik e, vagy sem. Az olyan 4000 ft fele van a 4 db elem. Tehát nem olcsó, de ha feltöltöd, és lerkod, 1 év múlva berakod, és fényképezel vele.
2010. okt. 6. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:

egyértelmű akksisat két akksival.

nekem is volt mind a kettő a 2500as cerka akksikat 8 órát kellett töltenem a mostani ricoh cx2 gépm akksiját 1 óra alatt fullra nyomom és ugyanannyi képet lövök vele mint a régi gépemmel a cerka aksikkal lőttem.

potakksit meg veszel feltöltöd, nem is foglal annyi helyet mint a másik 4 cerka akksi vagy elem.

2010. okt. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!