Van egy "LG"tévém ! miért kell nap mint nap újra és újra beállítani a nettet ?
Van ilyen LG típushiba, elfelejti a programozott adókat. De ha te mondjuk nem használod azt a részét, talán észre sem veszed.
Én meg ezzel a hibával gyakran találkoztam a szervizemben, de azt soha nem figyeltem, hogy ilyenkor a "nettet" is elfelejti vagy nem.
Net (magyarul háló, hálózat) egy T-betű.
Most javaslom, hogy hordjál le te is, amiért helyesírásból kioktatlak és legalább soha nem árulom el a megfejtést.
Amennyiben van rá lehetőséged, továbbra is szeretném kérni, hogy írd meg nekünk, melyik modellel rendelkezel pontosan, elképzelhető, hogy az adott modellel van valamilyen generális probléma.
Megoldást jelenthet, hogy bemész a beállításokba, majd első lépésben belépsz a General (Általános) menübe, ott pedig kiválasztod a Reset to initial settings lehetőséget (Visszaállítás gyári állapotra).
A visszaállítást követően ismét lépj be a General menübe a beállításokban, majd a Location (Elhelyezkedés) menüpontban vedd ki a pipát a Set automatically (Automatikus beállítás) mellől és állítsd Othersre (Egyebek). Ezt követően kapcsold ki-be a televíziót és csatlakozz a wifire.
Ha ezzel nem oldódik meg a probléma, kapcsold ki a Generalban a Quickstartot (Gyors bekapcsolás).
Amennyiben ez sem vezet eredményre, az is elképzelhető, hogy a wifivel van probléma, ilyenkor érdemes kábellel használni az internetet, ha erre van lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!