Aktív yamaha mélyláda ? sw-p130 vélemények?
Figyelt kérdés
mennyire erősek ezek a ládák ? neten utána nézve 80Wattos, nem tudom ez milyen lehet ? Jelenleg van egy komplett LG házimozi szettem a DVD lejátszós verzíó, ott 150 wattos a mélyláda, viszont harmat gyenge, ha elkezdem üvöltetni akkor van basszus, de nem discom van :D ugyan akkor volt még régebben 5.1 szettem amibe pl 40-50 wattos volt a mélyláda, és igen erős volt a basszus, erősebb mint pl a 150 Wattos említett LG-nél, úgy hogy nem tudom lenne ez a yamaha aktív mélynyomó eladó az erősítömhőz, de nem tudom mennyire jók?? (70m2 nappaliba lenne )2023. márc. 5. 13:08
1/1 anonim válasza:
70 m2 nappaliba ezekből 8-12" közötti aktívakból kellene minimum 2db. Vagy egy nagyobb pl 15" mélysugárzóval. Pl. Klipsch R-115SW Persze ehhez minden is kell erősítő konkrét szett. De ekkora helyre nem tudom ajánlani a Yamahát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!