Melyik facebook csoportban lehetne jelképes úgy kérni egy tárgyat,hogy ne alázák porig az embert...És ne röhögjék ki ? (többi lent)
Most egy kicsit dühös vagyok,így az okoskáknak üzenem,hogy amit le fogok írni,az kérdés,és nem kérés ! És nem apróhirdetés.Szóval egy KÉRDÉT ÍROK LE !
Jó estét,Sziasztok ! Tagja voltam egy facebook csoportnak.A csoport nevét nem írám le,csak a lényeget.
Szóval egy videómagnót szerettem volna.Márkája,esztétikai állapota mindegy.Jelképes összegért,(ezer forint) vagy ingyen.Nos értelmezzük ezt.A csoport arról szólna,hogy ha szükséged van valamire,és az másnak felesleges neked adhatja ingyen,vagy te állod a postaköltséget.Ki volt írva a kérdésem,kiröhögtek,személyeskedtek,sértegettek.Nem tudják,hogy apámal élek,nem tudják,hogy egy betegség miatt nem dolgozhatom.Nem tudják,hogy nagyon meg kell gondolnunk,hogy azt a kevés pénzt is nagyon be kell osztanunk.Nem tudják,hogy milyen olcsó ételeket eszünk,és ezeket én sem írtam le,mert szégyenlem a szegénységünket.Azóta kiléptem abból a csoportból.Létezik olyan facebook csoport ahol szerencsésen lehetne egy videómagnóm ? A nélkül,hogy kötekednének velem,és bosszantanának ?
Minden csoportban lesz aki okoskodni fog. Én pl nem ingyen (ki is írtam hogy nem ingyen) , de kerestem volna akváriumi növényeket. Válaszok: gyere szedj a kertemből füvet ötezeee, falevél jó lesz? Lóhere? Volt hogy kerítés anyagot akartam volna (szintén kiírtam hogy nem ingyen) , arra 1 perc alatt jött vagy 10 röhögő fej és okos kommentek hogy "mennnyé obiba" "mingyá megyek és fel is húzom neked a kerítést heheheeeee" meg hasonlók.
Én inkább hagynám a facebookot, tegyél fel hirdetést jófogáson hogy ilyet keresel. Ott nem fognak ilyen balf4szok írogatni
Hülyének lenni alkotmányos állampolgári jog.
Nem betegség, tehát nem is gyógyítható.
Szegény hülye, csak állampolgári jogát gyakorolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!