Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Javíttassam 5 évente a DVD...

Javíttassam 5 évente a DVD felvevőmet? Vagy inkább új BLU-RAY felvevő érné meg?

Figyelt kérdés

Bármikkor kelhet digitalizálni de néha rosszalkodik a felvevőm.

A Philips DVDR3480 recorderem és nem tudom hogy 3x is javítani lehet vagy megéri e 5 évente?

Van hogy üresnek írja a DVD lemezt de másik DVD egyből be tudja olvasni, ismét tálca nyitás gondja van néha meg előbb utóbb újra táp hibája lesz nem kapcsol megint be és éget szaga lesz.

Előlapi SV írt ki de mikkor váltottam CAM-ról akkor eltűnt és nem írta ki folyamatba kijelzőén hogy HELLO.

Digitális TV csatornákra már sajnos nem alkalmas pedig jó lenne mert ha olyan film lenne a TV-ben ami neten nem található meg azt feltudnám venni.

Nagyon szeretem ezt a felvevőt csak nem tudom miért kell 5-6 évente javíttatni, szerintetek?

MKV-s filmeket meg már nem játszik le amit nCore-n töltők le.

[link]

De ki néztem egy ilyent BLU-RAY felvevőt ami már játssza a MKV filmeket de az AVI-t DivX-t elvileg nem, de ennyi pénzért már mindent le kellene játszania meg sajnos se magyar használati sincs hozzá se magyar menü

[link]

Szerintetek érdemes lenne venni?

Sony tv-m tudnák felvenni de sajnos az nem játszható le PC-n.

Van sok DVD lemezem Avi Divx MKV-s.

Sajnos mind kettő felvevőről elég csúnyákat írnak az Amazonon.

Tarr kft a szolgáltatóm.

2023. febr. 25. 16:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%

Ez a kérdés 10 évvel ezelőttről maradt itt vagy mi?

Használ még ma bárki is dvdt?

2023. febr. 25. 16:51
 2/22 A kérdező kommentje:

Igen én használok néha.

Van több előnye is ha PC nem jó akkor berakok el lemezt vagy ha nincsen fent neten a film de a TV leadja én felvesszem.

Van egyikét horror film is ami nincs fent nCore-n de nekem meg van, de volt már olyan is ami fent van neten de csak eredeti nyelven de nekem szinkronos filmek sorozatok.

2023. febr. 25. 16:58
 3/22 A kérdező kommentje:

BLU-RAY-nak van belső merevlemeze is, és külső HDD-t is csatlakoztatni.

Vagy vegyek BLU-RAY lemezeket DVD lemezek helyett?

2023. febr. 25. 17:01
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Ki a pcsám vesz bármilyen lemezt?
2023. febr. 25. 17:06
 5/22 A kérdező kommentje:

Szerintem sokan vannak még így.

Sokan CD-t hallgatnak még mai napig a CD lejátszón mert jobb mint a Spotify-n zenét hallgatni mert ott bármikkor törölhetik őket mint a filmeket is Netflix-en HBO MAX-on stb.

2023. febr. 25. 17:14
 6/22 anonim ***** válasza:
Atyaég, megint a dvd felvevős troll?
2023. febr. 25. 18:49
 7/22 A kérdező kommentje:

Miért lenne az?

Kérdezni szabad azért van a fórum.

2023. febr. 25. 19:22
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
De miért lemezen? Miért nem HDD-n, akkor nem lennél a DVD-íróhoz kötve.
2023. febr. 25. 19:30
 9/22 A kérdező kommentje:

Sók CD DVD lemezeim vannak, sokat írtam rájuk régebben 13 éve is zenéket képeket filmeket, tavaly vettem nyáron 50 db CD 100 db DVD lemezt.

De a BLU-RAY tartalmaz HDD-t is.

De ennyi pénzért nem játssza le elvileg a Divx-et se avi-t és nincs magyar menü benne.

2023. febr. 25. 20:08
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
Ma már senki sem írogat lemezeket.
2023. febr. 25. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!