Milyen középárkategóriás tévét érdemes venni mostanában?
Hol az a középkategóriás összeg nálad kezdetnek?
Mára felső és alsó van, így könnyű választani, mint olcsót 50e körül és drágát felette...
Mondjuk pénz van rá, de nem akarok többet kiadni, mint amennyit érdemes. Nincsenek nagy elvárásaim, nem sokat tévézem valójában, százévente veszek újat, de ami most van, az már tényleg annyira gagyi, hogy el se mondom. :)
Jó lenne, ha a következő száz évben nem nagyon kéne újat venni helyette. :)
Nem jó a régi, mert már inkább zöld-fehér, nem is színes. :)
Nem, nem csak konkrétan tévézésre használnám, hanem mittudomén... Nem tudom, mert ezt a százévest tényleg már csak rádiózásra lehet használni leginkább... Tudom, hogy egy mai tévé már sokmindent tudhat. Legyen mondjuk átlagosan okos, de inkább kicsit felette, hogy ha már veszek, valami normálisat vegyek azért, nem? Utálom beleásni magam a mindenféle műszaki dolgokba ilyen kiadások előtt, ezért kéne valami támpont kiindulásnak...
Sokat használok laptopot, gondolom, azzal illene tudnia mit kezdeni...
Internetezni is jó lenne rajta, azt hiszem, youtube-ozni, ilyesmi...
Mondjuk átlag számítógépfelhasználó vagyok és átlagos tévét keresek átlagosan nagy szobába, átlagosan nagy fizetésből, de ha kell, a félrerakott pénzemből is szánok rá, csak ne kelljen néhány év múlva megint tévévásárlással foglalkozni. :)
Tv-vel netezni is csak 1-2 évig tudsz+reklámokat élvezve:DDD, mert smafu frissítés...vegyél másik tv-t utána..."okos tv--okosoknak":DDD
+ pár gombos távirányító, amivel minden kis funkció miatt menüt kell nyitni meg almenük sokaságát...hát vacakoljon vele, aki, hül_e;)
Rákötöd a laptopot a tv-re és olé.Nincs reklám, mindig minden működik.
Tegnap éppen lestem a piacot...bőven elég egy alap tv-re 50e-et kiadni, amely tele rakás be-kimenetekkel.A 100-es meg 2-3 aljzat...vicc...
A márka meg egykutya, kínai mind kb, de pár évet tuti mennek.
Mi is a középkategóriás? Nekem a 70 ezres már csúcskategóriás, mert egy fillérrel se vagyok hajlandó többet kiadni rá, mert nem más mint egy időrabló szerkezet, ami a punnyadást támogatja.
Aztán ottvannak a kivagyék, akiknek kilóg a seggük a nadrágból, de hitelre vesznek 2,5 millás bőrfotelt, meg 3 millás TV-t, aztán egy hónap múlva nyekereg, hogy ez milyen ócska, mert látott egy 6 millásat, melyen 2400 képponttal több van. Amit nem fog észrevenni a barom, de tud vele villogni a másik kivagyinak. (farokméregető effektus)
Olyan sehonnai márkás tévék vannak, hogy némelyikről, azt hiszem egy fogkrém gyártó terméke, de a márkás mellet látva-élettartam stb, jó az is.
Átment ez is sznobsága gyakorlatilag mára s többet fogják ezek a port szinte mindenkinél, mint a nézett adást, így igaz, jó az 50e-es vonal bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!