Hogyan tudom működtetni Magyarországon, az USA-ból vásárolt 2.1-es hangszóró berendezést, aminek hálózati igénye 120V/60Hz? (teljesítménye 200W)
"1.: csak szimpla konnektor átalakítóval"
"Vagyis bedugtad a 230V-ba direktben?"
Igen, elsőre így próbáltam...
XDXDXD
200 watt. Ja.
Ne vicceljünk már!
Ezek általában 20-25 watt körül tudnak.
Megtennéd hogy lefényképezed a hátulján lévő táblácskát, táblácskákat?
Azt amelyikbe a konnektor megy.
Ide töltsd fel: [link] vagy valami más képmegosztóra és linkeld be. Olvasható legyen! Köszi!
Itt az utolsó képen látszik a hátulja:
120V~, 60Hz, 200W, eszerint a felvett teljesítménye teljes kivezérléskor 200 W.
Ez például jó lehet hozzá:
Vagy, ha akarsz egy kis tartalékot, akkor ez:
Persze, ha hazavágtad, akkor már úgyis mindegy. Azért nézesd meg egy hozzáértővel, hátha szerencséd volt és mégsem ment tönkre. Azért az nem érthető, hogy rá van írva, hogy 120V-ról működik, te meg rákapcsolod a 230V-ra. Mit reméltél, hogy a majdnem kétszeres feszültség nem teszi tönkre?
Ne priviben küldösgesd az infókat, úgyis be fogom másolni ide!
"Egy rövid, halk, folyamatosan csökkenő erejű hangot hallottam."
Amúgy ha tényleg csak 120V-os - mint ahogyan a képen is látszik - és az első feszültség alá helyezés után semmilyen hangot, fényt, semmit nem bocsájt ki, akkor 99,99% hogy kinyírtad. +10-15%-ot tolerálnak az ilyen cuccok, de telibeküldeni dupla annyi feszültséggel az egyenló a halállal. Meg kellene nézeni valami műszerésszel.
Mi a francnak kell ilyen berendezést amerikából hozatni amikor lehet kapni magyarországon is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!