Csinaltam egy wifi sticbol es egy parabola antenabol wifi antenat de valamiert nem mukodik pedig a youtube tele van ilyenekel hogy mrnyire felerositi a jelet meg minden.szinten csinaltam egyet konzervbol es egyet egy alufoliabol es edenybol de semmi?
mutass egy ilyen youtube videót!
Bedugtad a wifi sicket valahova egyáltalán, vagy csak takonyragasztóval rögzítetted a lavóron? :D
Kamu hát!
Ez nem így működik.
A Youtube tele van ingyen energia generátorokkal, örökmozgókkal, meg gyertyával hogy lehet fűteni videókkal, meg két mikrohullámú trafóból szivattyú csinálással, 20CD lemezből 6kW-os napelem és hasonló működésképtelen blőd hülyeségekkel.
Az össze lényege az hogy nézettséget generáljon. És az működik is. Tanulatlan hiszékeny emberek nézik millió számra :(
Ugye kint kültéren próbálod és nem szobák közt?
Pontosan raktad a parabola fókuszába? Pár centi eltérés is számít. Házi gyártású parabola nem parabola.
Drónok távirányítójára is hegesztenek sörösdobozból reflektort és 1 km helyett 100 km-re megy a drón...
Ezt az egyet kipróbáltam, mert üres sörösdoboz amúgyis van itthon (nem, nem iszom, csapágy bájlagnak tartom a dobozokat!! :DD) és ez sem működik. Inkább csak rontotta a jelet. Lehet nem Kőbányaival kellett volna tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!