Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Csinaltam egy wifi sticbol es...

Csinaltam egy wifi sticbol es egy parabola antenabol wifi antenat de valamiert nem mukodik pedig a youtube tele van ilyenekel hogy mrnyire felerositi a jelet meg minden.szinten csinaltam egyet konzervbol es egyet egy alufoliabol es edenybol de semmi?

Figyelt kérdés
en csinalok valamit roszul ? vagy kamu az egesz ? a youtube pedig tele van ilyenekel pozitiv kometel meg minden akkor en mit csinalok roszul?

2023. febr. 20. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

mutass egy ilyen youtube videót!

Bedugtad a wifi sicket valahova egyáltalán, vagy csak takonyragasztóval rögzítetted a lavóron? :D

2023. febr. 20. 17:26
 2/12 A kérdező kommentje:
be hat usb kaben keresztul laptopba
2023. febr. 20. 17:28
 4/12 Szirty ***** válasza:
100%

Kamu hát!

Ez nem így működik.

A Youtube tele van ingyen energia generátorokkal, örökmozgókkal, meg gyertyával hogy lehet fűteni videókkal, meg két mikrohullámú trafóból szivattyú csinálással, 20CD lemezből 6kW-os napelem és hasonló működésképtelen blőd hülyeségekkel.

Az össze lényege az hogy nézettséget generáljon. És az működik is. Tanulatlan hiszékeny emberek nézik millió számra :(

2023. febr. 20. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugye kint kültéren próbálod és nem szobák közt?

Pontosan raktad a parabola fókuszába? Pár centi eltérés is számít. Házi gyártású parabola nem parabola.

2023. febr. 20. 17:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Mindenhol minden szögben próbáltam raktam kozeleb távolabb a tanyertol a wifi sticket de semmi változás lehet jó magasra kelene feltenem a tetőre? Csak az a baj nem tudok felmaszni
2023. febr. 20. 18:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Drónok távirányítójára is hegesztenek sörösdobozból reflektort és 1 km helyett 100 km-re megy a drón...

Ezt az egyet kipróbáltam, mert üres sörösdoboz amúgyis van itthon (nem, nem iszom, csapágy bájlagnak tartom a dobozokat!! :DD) és ez sem működik. Inkább csak rontotta a jelet. Lehet nem Kőbányaival kellett volna tesztelni.

2023. febr. 20. 18:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja és valodi parabola nem házilag gyartot
2023. febr. 20. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
wifi jelerősitöt akarsz akkor vegyél rendeset boltba .
2023. febr. 20. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
meg se nyitom a linket ide tudom hogy ordas nagy atbaszas az egesz te meg jol beszivtad legkozelebb kicsit nezz utanna a dolgoknak es az ilyen random indiai meg tarsai videokat hagyjuk
2023. febr. 20. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!