Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Panasonic DMR-BST760 Blu-Ray...

Panasonic DMR-BST760 Blu-Ray felvevő alkalmas digitális TV adások felvételére?

Figyelt kérdés

Akarnék ilyent venni mert sajnos VHS felvevőm DVD felvevőm nem alkalmas digitális adásokra, analóg TV adások meg már megszűntek a Tarr kft-nél.

Ez a legolcsóbb felvevő amit találtam, van benne Rádió, Netflix, 500 GB HDD.

Mennyire érdemes lenne meg venni?

Vagy milyen Blu-Ray felvevőt ajánlotok?

Ne legyen annyira drágább.

Sajnos nem találtam hozzá magyar használati utasítást se magyar menü sincs hozzá.

Ennyi pénzért pedig elvárná az ember legalább magyar menü legyen hozzá mint VHS DVD felvevőimhez is van.

Letöltött DVD MKV-s filmeket akarnék rajta is nézni CD-ről zenét hallgatni.

2023. febr. 18. 21:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem ezt írtam, de nem is hiszem, hogy sok ilyet gyártanának, mert másnak nem az a fontos, hogy jól nézzen ki a sok cucc a szekrényen, és kínlódhasson a lemezekkel, ha pl. külső HDD/SSD-re felvehet mondjuk 1000 órányi HD műsort.
2023. febr. 18. 23:51
 12/19 A kérdező kommentje:

Benne is van 500 GB-s HDD.

Az nem jó?

2023. febr. 19. 00:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez igaz, el is felejtettem, az enyém csak fele akkora. Nézz körül, talán létezik DVB-T/C változat, bár csak a megjelenése miatt teljesen feleslegesnek tartom. Venni egy kabátot a gomb miatt...
2023. febr. 19. 07:14
 14/19 A kérdező kommentje:

Ha jó látom ez tud USB-n rögzíteni külső HDD-re pendrive-ra.

Meg éri?

Sokkal olcsóbb is:

[link]

2023. febr. 19. 14:43
 15/19 A kérdező kommentje:
Lehet vele digitalizálni.
2023. febr. 19. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Szerintem vegyél egy külső tunert, ami fel tud venni tévéből HD-ban, ne kelljen már analóg adást digitalizálni...
2023. febr. 19. 15:17
 17/19 A kérdező kommentje:
VHS-ről tudnák vele digitalizálni.
2023. febr. 19. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél. Ezt a digitalizálósdit szerintem 15-20 éve be lehetett volna fejezni. Bocs, többet nem írok, sok sikert.
2023. febr. 19. 17:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát elég rosszakat olvasok róla Amazonon is, így inkább nem veszem meg.
2023. febr. 19. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!