Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyire megbízható ha megvenn...

Mennyire megbízható ha megvenném a jófogáson ezt a Millenium MN9677 DVD recorder meg a Silva Schneider MC 2404 RDS hifi-toronyot?

Figyelt kérdés

Azért akarok DVD felvevőt venni bármikkor kelhet digitalizálni plusz van nekem is sajátom de néha rosszalkodik a Philips DVDR3480 recorderem és nem tudom hogy 3x is javítani lehet, van hogy üresnek írja a DVD lemezt de másik DVD egyből be tudja olvasni, ismét tálca nyitás gondja van néha meg előbb utóbb újra táp hibája lesz nem kapcsol megint be és éget szaga lesz.

Meg ezt írta ki folyamatban

[link]

Az előlapi SV jelzés csak akkor tűnt el a Hello jelzéssel együtt mikkor váltottam a DVD-n CAM-ról scart csatlakozásra

[link]

Ilyen jelzést még nem láttam nem is tudom mint jelent, de ti értitek mit jelent?

A hifit meg konyhába gondoltam hogy a bent lévő hifit a szobában ne keljen nagy hangerőn használni, vagy esetleg még ezek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. febr. 12. 16:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Fórum azért van hogy még kérdezzük másnak mi a véleménye az alább márkáról vagy mi lehet a hiba stb.
2023. febr. 12. 18:16
 12/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

SV az is egy csatlakozo 7 vagy 5 tuskes, regifajta

[link]

ilyesmi

a cam csatlakozod lehet hibas kabel vagy valamelyik ket vegpont (vagy nem kompatibilis)

scart is eleg elavult ma mar de azt legalabb hasznaljak

meg RCA t ami 3 szines kis jackdugoszeruseg

[link]

2023. febr. 12. 18:39
 13/15 A kérdező kommentje:

12

Egyszer fordult elő előlapi SV pedig mindig így voltak össze kötve költözés előtt is.

2023. febr. 12. 18:50
 14/15 Salx Narval ***** válasza:
A konyha elég mostoha környezet ilyen berendezéseknek. A partybox sokkal jobb választás lenne "párás, olajgőzös" helyekre.
2023. febr. 13. 04:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Meg "digitalizálni" egy megfelelő hardver egy közepesen combos PC-hez, és akkor nincs adatvesztés meg végeláthatatlan szerencsétlenkedés. Emberek fejlesztették embereknek ezeket. Nyilván az őskövületeket is, de azok más idők voltak, más kompromisszumokkal, és az a technológia nagyon durva minőséget követelt volna, amit a konzumer gyártók soha nem hoztak, főleg nem az elérhető ársávban. Egy digitalizáló kártya a számodra hasznos bemenetekkel, esetleg átalakítókkal, semmiképpen sem a konyhában... Gyakorlatilag egy 4000Ft-os DVD író, ha nagyon kell a lemez, de inkább pendriveon vagy belső hálózaton dobnám TV-re a HDD-n tárolt médiát, nem nagyon hiányzik a tök fölösleges közbülső lépés.
2023. febr. 15. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!