Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Még kezdő vagyok minecraftban...

Még kezdő vagyok minecraftban és most jutottam el elöször a netherbe. Tudtok adni tippeket h hogy tudnék életben maradni?

Figyelt kérdés
Egy szellem folyton ott vár a portál fölött és még ki se lépek máris megölt.

2023. febr. 11. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
A szellem által lőtt tűzkolyókat vissza tudod ütni. Próbáld úgy visszaütni, hogy eltaláld vele, így meghal. Vigyél magaddal pajzsot mindenképp, ugyanis ha őrlángokkal harcolsz, nagyban megkönnyíti a dolgodat. Légy óvatos, és jegyezd fel a portál koordinatáit, ha barangolni tervezel menni. Emellett vigyél sok építő blockot, hogy ne ott kelljen szedned. Kezdetben kerüld a bastionöket (nagy fekete épületek), mert ott még a legfelszerelkezettebb játékosok is szembenéznek a végzetükkel. Jó játékot!
2023. febr. 11. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

1. válaszolót kiegészítve:

A portálod építsd körbe zúzottkővel, a szellem nem tudja kirobbantani és a portálod védve marad

Gondolom új verziót játszol (kérdező), emiatt valamilyen arany cucc (sapka vagy cipő) legyen rajtad, különben a piglinek rád fognak rontani

Illetve a netherben van egy kék gomba fajta, az egyik ottani disznó (állat módon értve) fél attól a növénytől ha a földön van, elkerüli és veled se foglalkozik, szóval legyen nálad vészhelyzet esetére

2023. febr. 12. 02:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megfogadom a tanácsotokat. Még anyi lenne a kérdésem hogy miért gyullad ki néha alattam a talaj teljesen véletlenszerűen?
2023. febr. 13. 10:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Automatikusan nem gyullad

Inkább ghast robbantása vagy ha van blaze az lövöldöz

2023. febr. 13. 13:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Valamint ha már ilyen gyorsan valaszoltok, hogy lehetne skippelni azt a lila villodzast amikor atmegyek a portalon? Nem rossz a net de percekig tart.
2023. febr. 13. 16:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja meg még az h odadobtam egy piglinnek egy aranyrögöt, felszedte és elment. Nem kellett volna adnia valamit?
2023. febr. 13. 16:45
 7/10 anonim válasza:

Nem lehet áttekerni a "lila villódzást", ha maga a villogás idegesít, azt ki tudod kapcsolni (azt hiszem, hogy Optifine-nal), de a várakozási időt nem rövidíti meg.

A gyerek piglinek lopják el az aranyat, a felnőttek emlékeim szerint csak akkor, hogyha valamihogyan magadra uszítod őket miközben a kezükben tartják az aranyat. Normál esetben adniuk kéne valamit, erről itt olvashatsz bővebben: [link]

2023. febr. 13. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
6; A piglineknek aranyrúd kell, hogy barterelni tudj velük. Aranyrögöt felveszik, viszont nem adnak cserébe semmit.
2023. febr. 13. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
8. viszont szerencsére vissza lehet szerezni (hisz az inventory slotjában lesz), csupán megkell ölni és megkapod
2023. febr. 13. 22:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2023. febr. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!