Sony Bravia tévén miért nem tudom nézni a HBO maxot meg a Disney +-ot?Csak azokat lehet,aminek a képernyőn van a app-ja?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 06:33
2/7 anonim válasza:
Nincs Sony tévém, de nem lehet minden okostévén minden appot használni, ilyen szempontból az Androidos/LG/Samsung tévék előnyben vannak, de egyikre sincs minden. Van ami csak ezen van, van ami csak azon. Egyébként Sony Bravia tévé kb. ezerféle van 2005 óta.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettejüknek!Arról a boxról nem hallottam még,de most utánanézek!
2023. febr. 9. 09:20
4/7 A kérdező kommentje:
1/3 Ez valami tv okosító box?Mert a tv- m smart tv.
2023. febr. 9. 09:53
5/7 anonim válasza:
Kétféle van, Google Chromecast-család, és a többi, többnyire Android TV alapú, pl. Xiaomi, vagy egyéb noname. Ezek többnyire egy nagyobb méretű adapterre hasonlítanak, amiket a HDMI portba kell dugni. Modelltől függően telefonos alkalmazással, vagy a mellékelt távirányítóval lehet irányítani őket.
6/7 anonim válasza:
" Ez valami tv okosító box?Mert a tv- m smart tv."
Igen.
7/7 anonim válasza:
#5 vagyok. Ezek a "smart" tévék nem olyanok, mint egy asztali gép, vagy egy okostelefon. Egyrészt a régebbi modellekre nem mindig jelennek meg az alkalmazások újabb verziói, így esetenként azok használhatatlanná válnak. Másrészt lehet, hogy egyes alkalmazások soha nem is voltak elérhetők az adott tévén/gyártónál. Sajnos nem könnyű vásárlás előtt kideríteni, hogy mi van, mi nincs, mindenesetre a fontosabbakat leírják a gyártók, és a szolgáltatóknál is néha megvan, hogy milyen tévéken érhető el. Pl. az említettek tudtommal csak Androidos, LG, és Samsung tévéken érhetők el. A Sonynál is van Androidos, de a tied valószínűleg régebbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!