Vonyx SWA 15 bekötése sony str db 930qs erősítőbe hogyan?
Először is nem kérem hoy záporozzanak azok a válaszok hogy ez egy gagyi kínai szar mivel tisztában vagyok vele. Mindenki nyuodjon meg nem adtam érte pénzt egyik ismerősömé volt akinek csak a helyet foglalta és ideadta.
Nos az lenne a kérdésem hogy a mélyládán 2db rca bemenet van egymás mellett jobb és bal oldal de viszont az erősítőn is 2db sub kimenet van de nemtudom hogy beledugjam mindkettő sub kimentbe ebben kérnék segítséget aki tud segíteni annak köszönöm szépen!!
Nem fontos szerintem. Az aktív mélyládán az a két bemenet közösítésre kerül.
Az erősítőn viszont nem azért van két kimenet, mintha az eltérő lenne, azok már eleve közösített kimenetek, ha valaki több mélyládát szeretne esetleg.
Ha két szálon kötöd, azzal nem is ártasz, de semmit nem is érsz vele.
Arról nem beszélve, hogy a sztereó csatornákon a mélyhangokat azonos szinten tolják általában a zenei felvételek, régen ehhez tartották magukat a hangmérnökök, nehogy kiugorjon a tű a lemez barázdájából.
Ma már más a helyzet, lehetne éppen basszus féloldalasan keverve, de csak ritkán csinálnak ilyen effektet, ha jól tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!