Megérni PS-re cserélni az XBOX-ot?
Az a helyzet, hogy le szeretném cserélni a régi One S-emet egy új generációs konzolra.
Eddig valamiért mindig nagy Xbox párti voltam (talán mert kényelmesebbnek éreztem a kontrollert). PS-ön nagyon bejönnek az exclusive címek és amit tud az új kontroller de xbox-on már vettem egy pár játékot amit sajnálnék örökre otthagyni és persze ott van a game pass is (Nem tudom ps-nek van e hasonló, annyira nem jártam még utánna). Most hatalmas dilemmában vagyok, hogy melyiket válasszam.. azt amin van egy jó pár játékom már vagy egy teljesen újat amin semmim sincs. Játékokra se sokat költök max évente egyszer veszek 20k körül valami jobbat a többit pedig pár ezer forintért leakciózva (max 3-4et vagy attól függ milyen jó akció van rá). Sajnos egyiket sem tudom kipróbálni személyesen videók alapján pedig kb. ugyanaz mind a 2 csak a márka más.. (Persze Series X lenne az xbox.)
Vélemények tapasztalatok esetleg? Én valamiért most a PS mellett tenném le a voksomat de a mégis visszafognak az xboxon lévő játékaim és a game pass. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!