Ajánlanátok ár/érték arányban jó hangzású vezetékes fülhallgatót 3-4.000 Ft-ért?
A megadott árkategóriát figyelembe véve tisztában vagyok a korlátokkal, így a lényeg tulajdonképpen annyi, hogy ennek a 3 dolognak megfeleljen:
árkategóriához képest...
-kellemes erőteljes basszus, de ne nyomjon el minden mást
-gumiharangos kialakítású, nem az EarPods féle
-mikrofon legalább 1 db fizikai gombbal
100000 forint akkor is kurwa sok érte, mondhat bárki bármit :)
Nagyon max 30-40, de semmiképp sem 100!
#5:
Az olcsóbb JBL-ekkel csak óvatosan, mert én már egyszer ráfáztam. Vettem egyet a médiában, és nagyon csúnyán benéztem, mert zenét borzalmas rajta hallgatni, filmezéshez kissebb nagyobb túlzásokkal jó volt. A fülhallgató konkrétan ordított, és ezt ne úgy képzeld el, hogy nagy volt a hangereje, hanem úgy, hogy kívülről is tisztán lehetett hallani azt, amit hallgatsz rajta, és ez nem jó, pláne, ha telefonálsz. Az Equalizereket pedig nem bírja, ami azt jelenti, hogy ugyan olyan maradt a hangzás, ha nem rosszabb lett egyes beállításokkal. Ha ajánlhatok egy gyártót, akkor az a Senheiser legyen. Most egy 20000 forintos senheiserem van, és ha nem jó a hangzás, akkor equalizerrel utána lehet igazítani, és úgy állíthatod be, ahogy a fülednek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!