Véleményt szeretnék kérni az xbox series s konzolrol?
Mit szeretnél tudni? Egy olcsó konzol azoknak akik nem szeretnének / tudnak sokat költeni egy gépre. Cserébe csak a beépített digitális boltból vásárolhatsz rá játékot. A gép elsősorban 1080p / fullHDben futtat játékokat és a beépített belső tárhelye fele akkora mint a Series X konzolé. A barátomnak S konzolja van, 1-2 játékkal játszik egyszerre és a gép sokkal jobban futtattja a játékokat mint az One konzolok tehát nem érez semmilyen hátrány belőle. Ha 4K felbontáshoz vagy szokva, pl One X konzolod volt előtte akkor visszalépésnek fogod érezni a felbontás miatt még akkor is ha az Sen mennek a legújabb játékok is.
#2 Már évek óta nyilvános statisztikák vannak arról, hogy az aktuálisan támogatott konzolokra (PS4-5, Xbox One / Series) a játékok 60-80%át digitálisan adják el minden évben pedig ezekben szinte mind van lemezmeghajtó. Az, hogy nincs Blu-ray olvasó bizonyos konzolokban már nem igazán számít.
ilyen konzolom van
megjelenés után vettem picivel
x akkor lehetetlen volt szerezni
én azért vettem mert nem játszom sokat de szeretek néha leülni egyet és kikapcsolodni
1 játékkal játszom azis a cod mert egy gyors kis funolgatás aztán ennyi
nekem nem volt igényem hatalmas tárhelyre
amúgyis monitorrol nyomom egy full hd monitorról beszélünk
4k-t amugyse tudnám kihasználni
digitális gameket jobban szeretem ezért nem zavart a lemezolvasó hiánya
nekem mint nem nagy gamernek , aki keveset játszik tökéletes
de ha rengetek játékot szeretnék rajta tárolni akkor esélytelen lenne
lényeg az hogy remekül müködő kis kép
pici és könnyen elfér a kis asztalomon
dobj egy üzit vagy ird le ide mi az ami pontosan érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!