Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért készít a fényképezőgépek...

Miért készít a fényképezőgépek fekete képet?

Figyelt kérdés
Pár hónapja leesett és a kijelző el szált vagyis be van törve.Kép készítése közben nem látok semmit.Nem tom h miért készít fekete képet.Bármilyen funkcióra megyek ott is fekete minden.A fényképezőgép típusa casio exilim ex-p700-as
2010. okt. 4. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nade azt elfelejtetted írni hogy készít e a gép használható képet? A kijelző nyilván tönkrement de attól még készíthet jó képet
2010. okt. 4. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha elvinnéd egy javító szervízbe? Ott kapnál erre pontos választ.
2010. okt. 4. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Tehát a kijelző össze van törve és nem látsz rajta semmit? Ezen nem csodálkoznék.

Azon se, ha kártyaolvasóval leszedve is fekete az összes kép, simán lehet, hogy belül is összetört valami. Ráadásul régi cucc, nem hinném, hogy megérné javíttatni.

2010. okt. 4. 17:46
 4/4 anonim válasza:
nekem Olympus FE-330 am van, sehonnan nem esett le, alig használtam, vadonat újan néz ki és mégis csak FEKETE KÉPET KÉSZíT! a kijelzőn is feketét látok, videózni is fekete (hang van), a PC be is tök fekete, szerintem elmozdult valalmi a lencsébe és eltakarja. Szétakartam szedni, de fél nem tudom összerakni
2013. máj. 1. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!