Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kábeltévénel hűségnyilatkozat...

Kábeltévénel hűségnyilatkozat van aláírva, de közben leköttetem a szolgáltatást st, akkor már nem kell fizetni a havdíjjakat?

Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 06:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
De megszünik áprilsba a szolgáltató am van , voda veszi at
2023. jan. 31. 10:00
 12/23 anonim ***** válasza:
72%
akkor a szolgáltató nem hűséges!
2023. jan. 31. 10:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"De megszünik áprilsba a szolgáltató am van , voda veszi at"

Ami jogutódot jelent, azaz ő kéri a pénzt ha nem tartod be a szerződés rád vonatkozó részét, amit gyanítom önként, kényszerítéstől mentesen írtál alá az szellemi képességed teljes birtokában. Nem fogtak le, nem kábítottak el, nem fenyegettek téged vagy családtagjaid, nem álltál gyógykezelés vagy tudatmódosító szer hatása alatt, stb. Ezek hiányában a hazai jog úgy tekinti, hogy akkor is érvényes a szerződés, ha neked nem tetszik már így utólag.

Hacsak nem ajánlják fel külön a szolgáltatóváltáskor, hogy szerződést bonthass.

2023. jan. 31. 11:24
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
mikortól lehetsz hűtlen ?
2023. jan. 31. 11:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak azt a kedvezményt kell kifizetned, amit eddig a havidíjakban igénybe vettél.

Most akartam lemondani a kábeltévét a Vodafone-nál, de nem véletlenül olyan kacifántos kedvezményrendszer van, hogy a mobil is, internet is olcsóbb, ha van mellette kábeltévé. Ha lemondtam volna, talán ezer forinttal lettem volna beljebb havonta, és vissza kellett volna adnom az eddigi tört évi kedvezményeket, így a spórolás felét elvitte volna a kötbér.

2023. jan. 31. 12:42
 16/23 NTBS ***** válasza:
De kell fizetni.
2023. febr. 1. 06:07
 17/23 A kérdező kommentje:

Havonta 7 ezer forint,

Tehát ha van még 7 hónap hátra,

49 ezret kell kicsengetni?

Ha lemondom a szolgaltatást?

2023. febr. 1. 10:18
 18/23 anonim ***** válasza:
52%

... és már lekötötték ?

mit fogsz nézni ?

köttesd vissza...

2023. febr. 1. 10:52
 19/23 anonim ***** válasza:
52%

Letörne az ujjad, ha felhívnád a 1270-et? 15 perc zenehallgatás és 3 perc ügyfélszolgálatossal történő beszélgetés után mindent tudnál.

De szerintem írd le előre hogy mit akarsz kérdezni, mert az érthető fogalmazás nem az erősséged.

2023. febr. 1. 23:25
 20/23 A kérdező kommentje:
Holnap felhívom őket
2023. febr. 5. 04:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!