TV-t miért nem tudom összekötni HDMI kábellel?
A két eszközt hiába kötöm össze fizikailag, amikor a TV-n eszközt próbálok hozzáadni és kiválasztom, hogy számítógéppel kötném össze, a HDMI mint lehetőség nincs a listában.
Hogyan tudom megoldani?
A TV-n három port is van, de számít, hogy melyikbe? Igaz, egyikkel sem sikerül és nem a TV egyáltalán nem is érzékeli.
Köszönöm!
Tudtommal igen.
Nemrég még jó volt. Most másik a laptop és nem emlékszem régen hogy csináltam.
"TV-n eszközt próbálok hozzáadni és kiválasztom, hogy számítógéppel kötném össze"
Semmit nem kell állítgatni meg hozzáadni. Bedugod a kábelt a tv-be, a másik végét a laptopba, kiválasztod a távirányítóval a HDMI portot, és nézed amit akarsz.
Így van, csak a bemenetet (vagy forrást, mindegyik tv-n más a neve) kell kiválasztani amelyikbe bele van dugva a kábel és már adja is a képet - ha jó a kábel és ad a laptop képet.
A laptopon is ki kell választani hogy van külső megjelenítő, küönben nem fog adni a hdmi-re jelet. A WIN+P gombok nyomkodásával tudod ez megtenni.
A TV menüjében a bemeneteknél, forrásoknál a használr HDMI portnál annyit azért érdemes állítani hogy a jel PC-ről érkezik. Így nem fog hozzányúlni a tv, nem fogja a kontrasztot, fényerőt, stb állítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!