Hangfalról le kell venni a hálót? Kép
Figyelt kérdés
a baloldalin rajta van a jobboldalin már le van véve, melyik a jobb? Mini hifiről van szó.
2023. jan. 30. 19:50
1/6 anonim válasza:
A háló védi a hangszórókat az esetleges mechanikai sérüléstől. Legegyszerűbb, ha meghallgatod védőhálóval és anélkül. Ha nem hallasz különbséget, akkor teljesen mindegy, hogy leveszed vagy rajtahagyod. Ha valamelyik esetben úgy hallod, hogy jobban szól, akkor abban az állapotban hagyhatod.
2/6 anonim válasza:
csak porfogó, illetve esztétikai, hogy ne látszódjon a hangszóró. Hangzásban nincs különbség.
De SAL-t nem biztos érdemes venni, hacsak nem háttérzajnak kell, vagy Kossuth rádióhoz.
3/6 A kérdező kommentje:
csak kép példának raktam ki a sal-t.
2023. jan. 30. 20:09
4/6 anonim válasza:
2-es vagyok.
Igen, behatásoktól is véd. Én anno azért használtam a hangfalhoz a hálót, mert valami beszakította, és kb a tekercs, meg egy kevés gumiperem tartotta, muszáj volt eltakarni. Mondanom se kell, hogy olyan pár nap után kiugrott a tekercs, és ennyi volt a pályafutása.
5/6 anonim válasza:
nem art neki ha rajta van vedi a membrant es fogja a port viszont le is szedheted ahogy tetszik hangba az ilyen kategorias hangfalaknal nem szamit
6/6 Salx Narval válasza:
Én még nem találkoztam olyan emberrel aki kihallaná a különbséget, aki ezt állítja magáról az sem hallja, ebben biztos lehetsz.:D A háló esztétikai célzatú és némi mechanikai védelmet is nyújt. Úgy használhatod ahogy neked tetszik. Én használom ha már tettek rá, takarítani viszont így is, úgy is kell ha óvni akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!