Mik az alapkövetelmények ahhoz hogy tudjak autotunenal előadni élőben?
Figyelt kérdés
Mik az alapkövetelmények
- keverő
-mikrofon
-kábelek
-tune pedál vagy mehet esetleg dawon keresztül
teljesen vakon vagyok a témában, érdekelne az egész folyamat mi hova megy és mit csinál stb.
2023. jan. 30. 15:43
11/16 anonim válasza:
remélem még nem vagyok elkésve, én nem pont úgy csinálom mint te, de engem érdekelne hogy mire gondoltál. Szeretnéd ha belinkelnék pár keverő pultot? vagy mikrofont stb.?
Egyébként szívesen segítek ha tudok
12/16 A kérdező kommentje:
nem, az érdekelne hogy egy keverőn mit hova kell kötni és mit hogy kell csinálni hogy működjön élőben, példának tökéletesek az OTL koncertek
2023. márc. 13. 18:43
13/16 Morzsi007 válasza:
A Mozart és ezek az autotune-os zenék közötti űrben azért akad sok minden más is, ami élvezetesebben szól, mint a nyávogás. Nem akarlak megsérteni, de tényleg csinálhatnál normális zenét vagy tanuljunk meg énekelni. Elnézést kérek előre is, de az e fajta stílus számomra igénytelen legalja.hu. Tudom nem kötelező ezt hallgatni, hát nem is teszem. 😁
14/16 Morzsi007 válasza:
Hogy valamit válaszoljak a kérdéshez is, hogy ez Realtime-ba működjön egy komolyabb hardver biztos kell és minimális késéssel lehet számolni. Vagy marad a fél playback.
16/16 anonim válasza:
jó laptop + ableton + talán vmi preset hozzá + közép vagy felsökategóriás hangkártya + usb kábel + xlr kábel + dinamikus mikrofon, ha van még pénz midi kontrollereket vehetsz még, ha livesetelni is akarod a hangod, de ahhoz vmennyire érteni kell hozzá, hogy mit tekergetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!