Rendeltetek már a Vodafone-tól?
Figyelt kérdés
Személyesen mentem az üzletbe és rendeltem egy PS5-t, körülbelül mikorra érkezik meg? Aki már rendelt tőlük PS-t mi a véleményük? Valamiért nem tudom nyomon követni a rendelést.2023. jan. 24. 17:22
2/8 A kérdező kommentje:
Amikor rendeltem pénteken, azt mondták hétfőre vagy kedd-re megérkezik.
2023. jan. 24. 17:45
3/8 A kérdező kommentje:
Viszont a MyVodafone oldalamon nem látom a rendeléseim között, papíron tehát olyan mint ha meg sem rendeltem volna.
2023. jan. 24. 17:46
4/8 anonim válasza:
... azt nem mondták, hogy melyik héten ?
5/8 anonim válasza:
Az lényegtelen, hogy kispista rendelt-e már a vodkafontól vagy nem.
Előállt egy helyzet, ami kb egyedi és megismételhetetlen, tehát indulj el a megoldás irányába.
1. felhívod az üfszt vagy bemész a személyes pontra
2. megtudod az 1. pontban
6/8 anonim válasza:
igen,
volt már ilyen kérdés, októberben rendelt, mikulásra megérkezett
7/8 A kérdező kommentje:
Véleményekre voltam kíváncsi a szolgáltatóról ilyen téren. Ma jött az SMS, hogy hozza a futár. Meg is érkezett és hibátlanul működik. Pénteken rendeltem, szerdára ideért.
2023. jan. 25. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!