Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sok tv csatorna miért sistereg...

Sok tv csatorna miért sistereg nálam?

Figyelt kérdés

Nem mindegyik csatornánál hallom, de soknál igen és nagyon zavaró. Mint a régi tévéken az az alap sistergős hang…

Miért van ez?

2023. jan. 23. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ilyen tévém van, ilyen módon veszem az adást (antenna, X szolgáltató Y csomag) stb... Nos? Mellesleg 40 éve sem volt alap a sistergős hang, addig emlékszem vissza.
2023. jan. 23. 18:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem.
2023. jan. 23. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Írd le az említett dolgokat, hogy legalább némi fogalmunk legyen a lehetséges okokról... Bár nekem igazából ötletem sincs.
2023. jan. 23. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Be kell hangolni őket, a tv oldalán volt egy nagy kerek gomb, azt kellett forgatni, hogy pontosan ráálljon a megfelelő frekvenciára.
2023. jan. 23. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem lehet, hogy tévé hangereje magasan van, a beltéri egységen pedig a zajos csatornáké szintén magas? Így azok a csatornák amelyeknél a beltérin lejjebb van véve a hang, nem zúgnak annyira (jó esetben egyáltalán nem), amelyeknél viszont mindkét helyen magasra van véve a hangerő, ott zúg.
2023. jan. 23. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:

5: Lehet ilyen gond, analóg csatlakozásnál szokott jelentkezni, SCART, RCA.

HDMI ajánlott, ott ez nem probléma a digitális kapcsolat miatt.

Vagy lehet TV-hiba is.

Kérdezőnek szerencséje van, hogy én például ismerek TV problémákat.

Csak én is most egy félkezű óriás vagyok, mert nem közöl infókat, típus, ilyesmi. Így teljesen tehetetlen vagyok.

2023. jan. 23. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
6# úgy könnyű lenne...
2023. jan. 24. 05:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán maga a tévé hibás, ki kéne próbálni külső hangszóróval, vagy fejhallgatóval.
2023. jan. 24. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!