Miért ne vegyem meg az 5000ft-os vezeték nélküli fülhallgatót a kínai boltban?
Figyelt kérdés
Szükségem van egy fülhallgatóra, lehetőleg vezeték nélkülire. A kínai boltban találtam 5000ft-ért egyet és nagy a kísértés. Megéri? Mi baj lehet vele?2023. jan. 22. 15:20
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan megveheted ha nem az a cél hogy 1 évnél tovább bírja, ha csak rövid időre tervezel vele akkor nyugodtan.
2/7 anonim válasza:
Ha a hangzás nem számít és nem akarsz nagyon magas hangminőségű zenéket hallgatni rajta akkor szerintem nem lehet rossz. Ha szerencséd van. Ha nem akkor elromlik egy hét után. Nekem is egy 5000 ft-os "InPods"-om van, reggeli buszon zenehallgatásra teljesen megfelel. Az akkumulátor nem túl erős benne, 2 óra használat után már tölteni kell(a doboz kb 1,5ször tölti fel). Ha esetleg van rá 8-10 ezred akkor ajánlani tudom a Xiaomi márkájú füleseket. Baráti társaságomban sok van, jó kis füles az árában.
3/7 anonim válasza:
Vezetek nelkuli ennyi penzert 10 percig se fog mukodni 🤣
Vegyel vezetekest inkabb ennyi penzert, az legalabb nagyobb esellyel mukodik es lehet, hogy nem is lesz borzasztoan szar a hangzasa.
4/7 anonim válasza:
Megveheted, én egyszer vettem ilyen gagyit, olyan doboz hangja volt, hogy inkább kibsztam a kukába.
5/7 anonim válasza:
Ha beszélgetésre kell, arra jó lesz. Zenehallgatásra meg eleve ne vegyél bluetoothosat.
6/7 anonim válasza:
nyugodtan megveheted, de nincs rá garancia, hogy fél óra múlva is működni fog
7/7 anonim válasza:
én vettem 3 hónapja egy 3500FT os i12 tws-t a kinaiba, naponta 2 órát szoktam hallgatni, az első héten nem volt a legjobb a hang minőség de idővel jobb lett. egy kis idő kell míg a fuled hozzá szokik sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!