Tv nem játssza le a pendrive MKV formátumú filmet?
Figyelt kérdés
Milyen formátumú a megfelelő?2023. jan. 22. 13:18
2/7 anonim válasza:
de elég gagyi tv ami nem játsza le.
4/7 anonim válasza:
Az mkv csak egy konténer, abban rengeteg féle videó és audió lehet, amik közül nem mindet ismeri a tévé. Kösd a gépet a tévére HDMI kábellel vagy vegyél egy asztali médialejátszót.
5/7 anonim válasza:
Az MKV formátumon belül rengeteg féle kódolással lehet a videójelet, és a hangot is rögzíteni. Ha az adott kodeket nem ismeri a tv, akkor nem tudja lejátszani a tv, vagy ismeretlen hangkodeknél nincs hangja.
6/7 anonim válasza:
Én is jártam így, az buta tv volt. nemtudom a tiéd milyen. Megnéztem egy olyan fájl kódolását, kodekjeit, stb tehát mindent amit kiír róla és átkonvertáltam olyanra. Gond nélkül vitte utána.
Vagyis te is nézz meg egy olyan fájl tulajdonságait amit lejátszik és konvertáld át olyanra.
7/7 anonim válasza:
A tv pont azokat a formátumokat játssza le, amiket leírnak az user manuálban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!