Az Xbox kontollert vagy a Playstation kontollert jobb fogni?
Szerintem xbox. (Használtam mindkettőt)
De ez ízlés dolga, mindenkinek más.
Mindkettőt használtam több hétig, és az Xbox a nyerő!
Igaz, hogy nekem világ életemben Xbox-om volt.
Érdekeség képen, 1 éve az Xbox kontroller mondták azt a játékosok, hogy jobb mint a PS5.
Funkciók tekintetében jobb a dualsense, de ugye nem ez volt a kérdés. Szerintem az Xbox kontrollere sokkal kényelmesebb. Ps5 kontrollert csak rövid ideig használtam, nem tudom, hogy hosszabb játék után mennyire kényelmes. Csak a PS4 kontrolleréről tudom, hogy egy idő után nagyon kényelmetlen. Az Xbox Series kontrollerrel ilyen gond nincs, gombok is jobbak, de a rezgés borzalmas. Minőségre nagyjából egyforma fogni őket.
Röviden a kérdésre a válaszom: xbox-ét.
Volt alkalmam tesztelni a Witcher 3-at, xbox series x és a PS5-nél.
Az Xbox-nak a kontroller, pár óra után rá állt a kezem, de PS5-nél, nem egyszer volt rá példa, hogy 1,5 hét után is kerestem a megfelelő gombokat.
Nem azt mondom, hogy rossz lenne a PS5, de szerintem lehettet volna rajta még mit alakítani.
Olyat én is olvastam, hogy világszinten csináltak egy felmérést játékosok között, és a legtöbb ember a Xbox kontroller-jére adta le a szavazatát.
Ettől eltekintve megvenném a PS5, mert jó konzol, csak lehet hogy nekem több idő kell, mire rá áll a kezem a kontroll-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!