Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » E-bool olvasó megéri ilyen...

E-bool olvasó megéri ilyen áron? bővebben lent.

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni, hogy 12 000ft-ot, megér egy új e-book olvasó?

imádok olvasni, és van éjszakai világítás is benne.

a hátránya csak annyi, hogy az üzemideje max 4 óra hossza, utána tölteni kell.

ti vennétek ilyet?

reális ár így érte?

2023. jan. 17. 12:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

12 ezerért egy gagyi vacakot kapsz, ami valószínűleg az ebookok nagy részét meg sem tudja majd nyitni.

Én 30 ezerért vettem két éve, csak úgy próbaképpen, de ennél lejjebb nem szabad menni.

2023. jan. 17. 13:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés alapján ez egy régi, vacak tabletta. Ítéletem: pénzkidobás. Persze minek elárulni a tipust.
2023. jan. 17. 17:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Na, én ilyet vettem: [link]

Ez ilyen basic cucc, nem tud túl sokat, de a tudása nekem pont elég.

2023. jan. 17. 19:12
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor milyen árkategóriában mozog, egy jó e-book olvasó?

mert azt hiszem ezt nem veszem akkor meg.

2023. jan. 17. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

40ezer körül már kapsz olyat, ami jó.

Személy szerint azt mondanám, hogy Kindle vagy Pocketbook az, amiben érdemes gondolkodni, de az Alcor sem rossz végül is, amit fentebb linkeltek.

Ezt nem cseréled le kétévente, mint a telefont, én emiatt kicsit többet feccöltem bele annak idején, mert 8-10 évig legalább számíthatsz rá, ha nem szériahibás és nem töröd össze - szerintem megéri.

Persze most az infláció ezeknek is csúnyán megdobta az árát sajnos. :( Karácsonyra nézegettem rokonnak, dobtam egy hátast az árakon.

2023. jan. 17. 19:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen, hosszabb távra tervezem használni, ez azért lenne ilyen olcsó, mert a haverom megszorult anyagilag.
2023. jan. 17. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hibás, vagy régi, vagy lopott...
2023. jan. 17. 19:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tudsz mondani egy konkrét típust? Hogy mit akarna rád sózni? A 4 órás üzemidő nem reális egy olvasónál, akkor se, ha őskori.
2023. jan. 17. 19:52
 19/19 anonim ***** válasza:
A 14 éves PocketBook-om is kibír egy hetet töltés nélkül akkor is, ha minden nap órákat olvasok.
2023. jan. 17. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!