Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megkaptam a MindigTV Prémium...

Megkaptam a MindigTV Prémium vételhez a CI+ kártyámat. Sajnos csak a hang megy a fizetős adókon,videojel nincs. Az ingyenes adásokat probléma nélkül veszem a tetöantennával. A support szerint mégis az antennával van baj. Igaz ez?

Figyelt kérdés

2023. jan. 15. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Teszt képernyőn látod a mozgó kockát? Milyen a jel erősség csatornánként?
2023. jan. 15. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbáltad a TV-ét ki-be kapcsolni? Kártya rendesen benne van a foglaltba? Milyen TV?
2023. jan. 15. 19:32
 3/9 A kérdező kommentje:
anonim: teszt képernyő - mi az? És persze, volt ki-bekapcsolás, újrahangolás, ugyanaz az eredmény: hang, de kép nincs.
2023. jan. 15. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Van a mindig TV-nek egy teszt adása valemlyik csatornán ahol egy sípoló hangot illetve egy mozgó kockát kéne látnod
2023. jan. 15. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
2023. jan. 15. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Sanszos, hogy a TV-d nem tudja a hardveres HEVC (H.265) dekódolást..

A TV adatai között keresd H.265

Pontosan milyen típusú a TV, megnézzük..

2023. jan. 15. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Dekódert nem adtak hozzá?
2023. jan. 15. 20:56
 8/9 Morzsi007 ***** válasza:
Szerintem is dekoder gond lesz, amit a #6-os írt. Nem támogatja a TV-d, csak a régebbi kódolást.
2023. jan. 16. 06:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem támogatott a HEVC, buktam... Köszönet a válaszokért!
2023. jan. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!