Bluetooth fejhallgató amit lehet kábellel is használni?
Figyelt kérdés
Találkoztam már pár ilyennel, de nem jegyeztem meg a pontos típust/márkát.
Olyan fejhallgatóra lenne szükségem, ami bluetoothos, de van lehetőség kábelt is használni a csatlakozáshoz.
Főleg telefonnal, néha laptoppal használnám.
Opcionális még, hogy viszonylag nagy legyen, mert elég nagy kugli fejem van.
Miket ajánlotok?
2023. jan. 12. 19:49
2/6 A kérdező kommentje:
Sennheiser HD 350-re gondoltam elsőnek de arra azt írják hogy hiába van USB-C portja, csak töltést támogat és 100% bluetoothos.
2023. jan. 12. 20:10
3/6 anonim válasza:
Hát ez vicces, az én 10 ezer ft-os Lidl-s fejhallgatómin is van jack bemenet. Sőt, tavalyelőtt a bécsi piacon vettem egy 25 ezrest, azon még output is volt, rá tudtam dugni egy másik fejhallgatót és hallottam benne, ami abban szólt. Ezen a Sennheiseren meg nincsen... használja az ember a szar minőségű bluetooth-szal? Ez így zenehallgatásra nem igazán alkalmas.
4/6 A kérdező kommentje:
Amiket írtál azoknak a típusát le tudnád írni?
2023. jan. 13. 10:10
5/6 anonim válasza:
Hú nem tudom fejből, Lidl saját márka. Azt hiszem, talán Silvercrest? Délután megnézem a pontos típusát, ha hazértem.
Az outputosra már nem emlékszem, azt odaadtam a fiamnak, aki két hét alatt összetörte. Annyi van meg belőle, hogy rikító neonzöld volt, kb. olyasmi, mint ez: [link]
Csak ennél azért jóval komolyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!