SZERINTEM drága
vmi kínai tablettát 1/4-ért kapsz, ami sok célra tökéletesen megfelel, persze az akkor androidos... kb 2 éve van meg
de ha vmi különleges célra kéne meg van pénzed akkor nyugodtan. én nem tudom melyiket (biztos nem ezt) használtam 4-5 hónapi és nem dobtam el az agyam, de lehet ezt más máshogy látja. meg persze lehet azóta nagyon jó lett.
a kína amit használtam az TOSCIDO illetve van amazon fire is ami szintén megéri az árát (viszont azon az androidnak a fire változata van)
#2 A kérdés az iPad-ról szólt. Én is Android-párti vagyok ugyan, de még az azonos árú androidos tabletek is gyengébbek, mint egy sima iPad, negyed árú kínait pedig nem érdemes emlegetni. Kb. a kategóriában hasonlítanak.
A mostani iPad pedig többé kevésbé egy 2020 körüli iPad Air, és tényleg túl drága. Olvass teszteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!