Ipad 10.9 velemenyek?

Figyelt kérdés

2023. jan. 10. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
super
2023. jan. 10. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

SZERINTEM drága

vmi kínai tablettát 1/4-ért kapsz, ami sok célra tökéletesen megfelel, persze az akkor androidos... kb 2 éve van meg

de ha vmi különleges célra kéne meg van pénzed akkor nyugodtan. én nem tudom melyiket (biztos nem ezt) használtam 4-5 hónapi és nem dobtam el az agyam, de lehet ezt más máshogy látja. meg persze lehet azóta nagyon jó lett.

a kína amit használtam az TOSCIDO illetve van amazon fire is ami szintén megéri az árát (viszont azon az androidnak a fire változata van)

2023. jan. 10. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 A kérdés az iPad-ról szólt. Én is Android-párti vagyok ugyan, de még az azonos árú androidos tabletek is gyengébbek, mint egy sima iPad, negyed árú kínait pedig nem érdemes emlegetni. Kb. a kategóriában hasonlítanak.

A mostani iPad pedig többé kevésbé egy 2020 körüli iPad Air, és tényleg túl drága. Olvass teszteket is.

[link]

2023. jan. 10. 15:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom
2023. jan. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!