Miért lassul be az online játék Xbox One-on, ha egy másik szobában néznek valamit 4K-ban (disney, netflix, hbo stb.)?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy bármikor amikor anuykám elkezd valamit nézni a Disney-n, nem tudok játszani online mert felszalad a pingem és laggol minden és mindenki (bf5, ufc ilyesmik)
Mitől lehet ez? Routert kellene cserélni? Vagy Xbox-on kellene valamit átállítani?
2023. jan. 6. 19:30
21/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nos voltunk érdeklődni mik a lehetőségek, hát nem kicsit vagyok ideges...
Azt mondták a telekom szolgáltatónál, hogy ahol mi lakunk ott nem lehet internetet bekötni mert, hogy elvileg "vak folt" vagy vmi ilyesmi a lakcímünk és semmilyen internetet nem lehet létrehozni...
2023. jan. 9. 12:50
22/28 anonim válasza:
Más szolgáltató? Bár amennyire tudom mindegyik szolgáltató a telekom által használt fizikai hlózatot használja, szóval elhet azoknál sem elhet akkor :S
23/28 anonim válasza:
nyugi nalunk szinten 100000+ lakosu varos kellos kozepe atmentunk vodahoz minden megoldodott es akkor igy a problema is megvan
24/28 A kérdező kommentje:
De ez milyen gáz már hogy nem is tanyán, de még falun sem, hanem egy városban a központtól 2 utcára lakunk és nem lehet bevezetni a netet pl. A telekomnál... most akkor mit lehet csinálni? Gyakorlatilag kint a város szélén ahol lakik 5 család az utcában és pár disznó, ott 1000mgbites internet van, de itt nálunk a központban nem vezetik be, csak ez az inviteles telefonos genyó van 30mbit-tel és rohadt drágán....
2023. jan. 9. 17:50
25/28 A kérdező kommentje:
22-es, más szolgáltatónál is ugyanez a helyzet, bementünk a vodafone-hoz és ott is aztmondták, hogy a mi címünkön nincs lehetőség internet bevezetésére...
2023. jan. 9. 17:54
26/28 anonim válasza:
akkor kerjetek mobilnetes routert ha a varos kozepe akkor olyan 100 mbps netet fog tudni ami a mostaninal sokkal jobb pl itt is volt rovid ideig utanna jott a voda
27/28 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon érdekes ez, mert elmondásuk szerint a vàrosban nagyon kevés helyen (2-3) van ilyen probléma, na én most megnéztem, elkezdtem bepötyögni a címeket és mégcsak nem is az egész utcànkban nincs kiépítve, hanem konkrétan egy nagyobb szakasz, úgy 14-15 háznyi. Ha a többi háznál oké a dolog akkor itt miért állt meg a tudomány pont nálunk? Komolyan a 21.században itt tartunk, hogy nem bírnak végigmenni egy egész utcán?
2023. jan. 9. 18:17
28/28 anonim válasza:
hat sajnos ilyen ny#morek az osszes szolgaltato varosba b@sznak fejleszteni akarmit de az arakhoz meg van pofajuk en a helyedbe lemondanam az egeszet es megneznem hol adnak legolcsobban sima korlatlan netet ahhoz vennek egy sim kepes routert es kesz csak elotte ha van mobilneted akkor azon is nyomj egy speedtestet hogy biztosan jobb e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!