Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért csinálja ezt a minecraftom?

Miért csinálja ezt a minecraftom?

Figyelt kérdés

A barátom szerverére akartam csatlakozni aki 1.19.3 verzióban játszik és nekem azt irja ki hogy nem kompatibilis verzió, pedig egy verziót használunk, próbáltam figyelmen kívül hagyni és belépni, de egy időután azt irja ki hogy időtúllépés.

Internet kapcsolat probléma nincs.

Tlauncheres minecraftról van szó

2023. jan. 6. 18:29
 1/7 Vihu válasza:
89%
A barátod a saját számítógépén futtatja a szerverét?A barátod is tört minecraft-al játszik?
2023. jan. 6. 18:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen tlauncherest használ ő is,

Eddig mindíg müködött de most valamiért nem akar beengedni

Nem vagyok ip bannolva

2023. jan. 6. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
amikor az működött, akkor csak véletlenül működhetett... az otthoni wi-fik feltöltési sebessége nem alkalmas szerverek futtatásához (kb. 6 Mb/s, 3500 ms ping). Max csak LAN, de rendes szerverhez hosztingolni kell.
2023. jan. 6. 23:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Tehát akkor azért irja ki hogy nem kompaktibilis?

Lehet a WlAN net nem birja el?

2023. jan. 7. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
25%

Főpolgármester úr!

Mi lesz Budapesttel, ha a főpolgármester munkaidőben minecraftozik?

2023. jan. 14. 12:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Majd a kerületi polgármesterek megógyák
2023. jan. 15. 14:33
 7/7 A kérdező kommentje:
+ott építenék bringasávot
2023. jan. 22. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!