Hogyan működik ez PS3-on?

Figyelt kérdés

Szóval. Már jó ideje megvan a PS3-om, de mindig csak offline játékra használtam.

Emiatt nem vagyok képben, hogy hogyan is működik a konzol online része. Ha YouTube-t szeretnék nézni teszem azt, akkor ahhoz kell PSN. Én viszont azt hallottam, hogy ez ebben a generációban már megszűnt. Hogy is van ez? Valaki el tudná magyarázni nekem? Valahol lehet venni PS3-hoz ilyen online cuccot?

2023. jan. 1. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Rácsatlakozol az innternetre lan kábellel vagy Wifin keresztül is ennyi. PlayStation Network-re simán tudsz reszigtrálni, az kell ahhoz, hogy letöltsd a YouTube appot. A PS Store-t akarták megszűntetni, de végül attól is visszaléptek.
2023. jan. 1. 23:19
 2/4 A kérdező kommentje:
De ahhoz, hogy regisztráljak a PSN-re, előtte ugye kell vásárolni kódot, ugye? Hogy ha vásárolok, akkor ugye az kompatibilis lesz a PS3-ommal, és ugye nem kell minimum PS4-el rendelkeznie az embernek?
2023. jan. 2. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell semmilyen kódot vásárolni. Szerintem a PS Plus-ra gondolsz, de az csak PS4-en kell, de ott is csak a multihoz.
2023. jan. 2. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, sikerült!
2023. jan. 3. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!