Samsung tv-n mit tehetek a reklámok ellen?
Samsung UE55AU7022 tv-m van.
Amikor felmegyek az internetre (természetesen filmet nézni számtalan reklám fogad egy filmnél megállás nélkül.)
Nem tudom hogy mit tehetnék ellene mert nagyon idegesít.
Ez egy samsung böngésző szóval nem jöhet szóba a Bővítmények(pl.: Adblocker plus.)
Semmilyen böngésző alkalmazást nem tudok rátenni sajnos (pl.: Google chrome.)
Azon gondolkozom hogy esetleg vennék rá Univerzális távirányítót amivel gyorsabb lennék vagy mobilhoz csatlakoztathatnám...
Amit leírtam nem biztos hogy mind igaz lehet hogy én gondolom rosszul.
Valaki ezügyben tudna segíteni?
Választ előre is köszönöm!
tv beallitasaiban nezelodj
csokkenteni tudod csak a reklamokat
sokfele modon kulsoleg is
routerel blokolod stb.
de az is jo ha csak megjelenitonek hasznalod valami eszkozel amit jobban tudsz blokolni
nem tudom te ismersz e 100% os blokolot, de ilyen nincs a valosagba, valami reklam mindeg van ha a teljes internetet el akarod erni
Kerüld el az ilyen "online filmek" és társai oldalakat.
Inkább töltsd le gépen, másold rá pendrive-ra majd nézzed sokkal jobb minőségben OFFLINE - jobban jársz
Vagy fizess elő valamelyik streaming szolgáltatásra (Pl. netflix)
Fizess, fizess, fizess...ez így van kitalálva..., ezért nevezik "okos tvnek":D Pár hónap-év és nem tudsz netezni, mert elavul, frissítés smafu, vehetsz másik tv-t és ugyanitt leszel;)
Legközelebb vegyél egyszerű tévét-ész nélkülit és rákötöd a laptopot vagy egy kis mini pc-t, aztán adblock...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!