Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Fiam születésnapjára szeretnék...

Fiam születésnapjára szeretnék egy olyan hifi rendszert, vagy nem is tudom mi az, szóval ilyen nagy hangfal (ak), és rá lehet kötni jack dugós mikrofont, meg usb eszközt, vagy más lejátszóeszközt. Milyen ilyesmit tudtok?

Figyelt kérdés

Szóval azért írtam ide, mert hát kapcsolódik a családhoz, mert ilyen kerti partyra kéne, énekelni...és hát családi dolog...fiam kertipartyja...

vaterás link is jó lesz, ha van fönt ilyen, vagy hát amit ismertek.

Köszi!

2010. okt. 1. 22:24
1 2
 11/19 anonim válasza:
amit 22:54kor irtam! az jo hozzá
2010. okt. 1. 22:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Amelyiket az utolsó linkelte...
2010. okt. 1. 22:58
 13/19 anonim válasza:
igen lehet
2010. okt. 1. 22:58
 14/19 anonim válasza:
csak ketten beszélgetünk más nincs itt amit 22:54kor linkeltem
2010. okt. 1. 23:02
 15/19 A kérdező kommentje:

És ez nem másítja el a hangot? Valamint jack dugó van hozzá/bővíthető vele, amivel számítógépre is dughatnám?

Amúgy például a telefon másítja a hangot, és abban nagyon hülye hangom van :D

2010. okt. 1. 23:04
 16/19 anonim válasza:
Ez nem másitja ha te beszélsz bele akkor a te hangod lesz ha a fiad akkor a fiad hangja ha marikanéni akkor a marikanéni hangja lesz
2010. okt. 1. 23:11
 17/19 anonim válasza:
mikrofon! A mikrofon kitűnő hangminőséggel rendelkezik, vezetékkel használva bárhol maximálisan megállja helyét! Vezeték nélküli üzemmódban a tartozék antennával, vevővel és 2 db ceruzaelemmel működik, olcsó ára ellenére egész jól használható, nem gerjed. A mikrofon 2 különbözőfrekvencián működő típusa vásárolható. Ezek zöld vagy piros jelzéssel vannak ellátva. Így két mikrofont is használhatunk egy térben vezeték nélkül, nem zavarják egymást. Ideális bármilyen karaoke, házibuli, disco és hangosító felhasználásra, árkategóriájában nagyon jó minőségű termék.
2010. okt. 1. 23:13
 18/19 anonim válasza:
Ugy látom már irtál a vaterán nem bizol bennem!!! :-))
2010. okt. 1. 23:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Azért megkérdezem a gazdáját is...
2010. okt. 1. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!