Vodafon-nak létezik kábel tv szolgáltatása?
Figyelt kérdés
jövö évben ózdon megszünik a helyi kábel tv,a vodafone veszi át,de mivel itt mindenkinek be van kötve létezik hogy nem médiaboxon keresztül jön a tv hanem ugy mint eddig,vagy mindenkinek médiabox lesz az otthonában?2022. dec. 25. 08:23
1/2 anonim válasza:
Mediaboxon keresztül jönnek a csatornák az van bekötve a Box hátuljába, van benne egy kártya is…az azonosít téged.
2/2 anonim válasza:
Nem csak box lehetséges, ha a tévéd alkalmas rá, akkor box nélkül kártyaolvasó interfész segítségével ugyanúgy működhet mint eddig.
Ilyen, csak CI+ jelű:
Nekem is voda van, előtte UPC volt. Vagy 8 éve vettem a kártyákat a kettőt 5 vagy 6 ezerért összesen. Nekem nincs box így, a tv a saját távirányítójával vált csatornát.
A bele való kártyát a szolgáltató adja, akár box van, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!