A Blu-Ray és a 4K lejátszható sima DVD lejátszóban?
Bocsi a hülye kérdésért, most nyílván többen veritek a feketéket a falba, de sose foglalkoztam ezzel pontosan és egyszerűen cikinek érzem ismerősöket megkérdezni.
Szóval csak azért kérdezem, mert most "kattantam be" és kezdtem el gyűjteni a DVD-ket de sajnos vannak olyan filmek amiket vagy 8.000-15.000 ért látom neten vagy semmiért vagy pedig Blu-Ray (nyilván használt) 3.000-ért VAGY van még ilyen fekete dobozos 4K... (Na az pl mi az?)
Illetve ez a Stealbook (jól írom?) az például mi???
Köszönöm a válaszokat. :)
Manapság nem nagyon van igény ilyenre. Az olcsó dvdék olyanok is amilyenek. Bár nem mondom, hogy nekem ne lenne pár ilyen dvd a szívemhez nőve.
Sima DVD lejátszó ma már azért se éri meg, mert amennyiért veszed darabjukat a streaming szolgáltatók, netflix , hbogok. Jobb minőségben adják ezt olcsóbban havi díj ellenében.
A stealbook ilyen külön csomagolású limitált kiadása valaminek amihez általában járnak ilyen rajzok, ajándékok a filmből. Fanoknak gyűjtőnek. Ma már M. Disckeket árulnak amiknek elméleti élettartamuk 1000 év és a kapacitásuk is magas így fér rá a 4k blu Ray a filmekből.
Ha csak nincs ilyen tvd, lejátszód, hangrendszer és persze fölösleges pénzed nem éri meg.
A bluray lézer vékonyabb mint a sima piros. Ezért, ha csak a lejátszóra nincs ráírva akkor nem tudja lejátszani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!