Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Blu-Ray és a 4K lejátszható...

A Blu-Ray és a 4K lejátszható sima DVD lejátszóban?

Figyelt kérdés

Bocsi a hülye kérdésért, most nyílván többen veritek a feketéket a falba, de sose foglalkoztam ezzel pontosan és egyszerűen cikinek érzem ismerősöket megkérdezni.

Szóval csak azért kérdezem, mert most "kattantam be" és kezdtem el gyűjteni a DVD-ket de sajnos vannak olyan filmek amiket vagy 8.000-15.000 ért látom neten vagy semmiért vagy pedig Blu-Ray (nyilván használt) 3.000-ért VAGY van még ilyen fekete dobozos 4K... (Na az pl mi az?)

Illetve ez a Stealbook (jól írom?) az például mi???

Köszönöm a válaszokat. :)

#blu-ray #DVD #Stealbook
2022. dec. 23. 21:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és az lemaradt, hogy ezt persze azért kérdezem mert csak egy DVD lejátszóm van és hát ha az nem játsza le a Blu-Rayt akkor szívás.
2022. dec. 23. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. dec. 23. 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2022. dec. 23. 21:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Manapság nem nagyon van igény ilyenre. Az olcsó dvdék olyanok is amilyenek. Bár nem mondom, hogy nekem ne lenne pár ilyen dvd a szívemhez nőve.

Sima DVD lejátszó ma már azért se éri meg, mert amennyiért veszed darabjukat a streaming szolgáltatók, netflix , hbogok. Jobb minőségben adják ezt olcsóbban havi díj ellenében.

A stealbook ilyen külön csomagolású limitált kiadása valaminek amihez általában járnak ilyen rajzok, ajándékok a filmből. Fanoknak gyűjtőnek. Ma már M. Disckeket árulnak amiknek elméleti élettartamuk 1000 év és a kapacitásuk is magas így fér rá a 4k blu Ray a filmekből.

Ha csak nincs ilyen tvd, lejátszód, hangrendszer és persze fölösleges pénzed nem éri meg.

A bluray lézer vékonyabb mint a sima piros. Ezért, ha csak a lejátszóra nincs ráírva akkor nem tudja lejátszani.

2022. dec. 24. 10:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.:)
2022. dec. 24. 10:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!