PlayStation 5 játék mentéseket, hogy lehet megtartani ha a játékot letörlöm a konzolról?
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok még otthon ebben a dologban, csak adott egy nagy tárhely igényű játék amivel valószínű, hogy egy darabig nem fogok játszani ezért gondoltam, hogy falszabadúljon hely az SSD-n letörlöm, viszont jó lenne ha maga a játékban elért dolgok megmaradnának, hogyha majd valamikor elkezdek megint vele játszani ne keljen teljesen előröl kezdeni.
Köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 23. 18:15
1/3 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy ezzel segítek-e de azért megpróbálom.
Nekem PS 4-em van (szerintem nincs akkora különbség) és ha letöröltem bármit (single player, online ) amiben elértem valamit az sosem veszett el.
Vagyis ha pl letöröltem a fortnite-ot akkor vissza telepítéskor megvolt mindenem
2/3 anonim válasza:
A főmenüben az ikonján nyomsz options gombot és ott lesz, mentett adatok feltöltése.
3/3 anonim válasza:
külön tárolja a mentéseket, a program törlésekor nem törli le,csak külön menüpontban. ha van ps+ ,-od akkor a felhőbe is menti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!