Hogy tudom átállítani a tv csatorna listát a nagyiéknál?
8
„Mert bizonyítottan igaz, hogy a fideszes média orrba-szájba hazudik, míg pl. az RTL nem.
Az egyik tényeket közül, a másik meséket”
Aztán te nagy eszű, honnan tudod biztosan, hogy az RTL igazat mond? Bizonyítsd be! Vedd már észre, hogy minden politikus és mindegyik csatorna hazudik.
#15 És te vagy olyan hülye hogy azt hiszed a nagyszüleid nem ismerik a távirányítót és nem fognak most is arra a csatornára kapcsolni amit nézni akarnak, ahogy eddig is tették.
nem a nagyszüleid itt a buták, hanem te!
Az a legszánalmasabb ebben az egészben, hogy a kérdező azt hiszi az ember azt a csatornát nézi a legtöbbet ami az 1-esre van beállítva.
Nálunk a kábeltévések kiosztása van ahogy betöltődtek a csatornák. Az 1-esre valami gyerekcsatorna került de még soha nem néztem a műsorát, a gyerekeim már nagyok. Ezzel szemben minden külön állítgatás nélkül tudom, hogy ha a hír tv-t akarom nézni az a 16-oson van, a sport csatornák meg a 43-tól kezdődnek stb. stb.
Amúgy tuti csak egy troll a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!