Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tv készüléket javasolná...

Melyik tv készüléket javasolnátok?

Figyelt kérdés

Az alábbi tv készülékek számomra méretben és árban megfelelnek, de mivel én nem értek hozzá, szívesen elolvasnám az olyan emberek véleményét, akik értenek hozzá. 😄 Tehát az lenne a kérdésem, melyiket érné meg e közül a 6 készülék közül megvenni, ami hosszútávon ad jó minőséget?

Egyébként nagy vágyam egy Samsung okos tv, de néhány LG is lett a listámom, viszont ha lehet inkább Samsung vonalon maradnék. Mennyire ajánlanátok valakinek Samsung tv-t?

Íme a linkek:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

2022. dec. 19. 02:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szamszungot meg sem nyitom.az utolsó elég jó.
2022. dec. 19. 06:15
 2/7 Morzsi007 ***** válasza:
Mivel szinte ugyanaz a kategória mindegyik, azt válaszd, amelyik tetszik. Kb ugyanazt tudja mindegyik. Fejlettebb LCD TV-k LEDes háttérvilágítással. Esetleg a menüjét nézd meg, melyik szimpatikusabb, ha a Samsung közelebb áll amúgy is, akkor válaszd a drágábbikat.
2022. dec. 19. 07:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem vegyes érzelmeim vannak a Samsungról.

Korábban (még a HD, FHD érákban) csak Samsungom volt, szerettem mindig őket.

Nemrég vettem egy szép nagy 4K TV-t, ami nyilván Samsung lett, de nagyot csalódtam:

A színek valahogy sehogy nem akarnak szépek lenni, a HDR egyenesen borzalmas, inkább ki is kapcsoltam. Se játékra, se filmezésre nem ideális számomra.

2022. dec. 19. 10:01
 4/7 Morzsi007 ***** válasza:
A színek inkább a HDR miatt olyanok, amilyenek. Fakó, ha nem HDR tartalmat nézel rajta. HDR tartalommal közelít a normálhoz. Sok embernek nem tetszik, mikor hazaviszi a boltból, aztán a TV csatornák nem olyanok, mint az üzletben a 4K-s HDR demo film.
2022. dec. 19. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem leginkább a gamma beállításokkal van gondom:

2,2-ben szép világos minden, viszont nincsenek nagyon színek.

2,4 meg sötét, vannak színek, több is mint kéne, az egész kép olyan festmény szerű.

Átmenet nincs. Vagyis biztos lehet szórakozni a nagyon részletes balanszolással, de átlag emberként had ne kelljen már értenem hozzá.

Volt lehetőségem tesztelni egy hasonló áru LG-t, azzal nem tapasztaltam ezt.

Szóval én bánom, hogy nem azt vettem.

2022. dec. 19. 11:03
 6/7 Morzsi007 ***** válasza:
Hat igen. Dinamikus kontraszt, meg a mindenféle képjavító funkció. Ezekkel lehet szórakozni.
2022. dec. 19. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
a második LG
2022. dec. 19. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!