Melyik tv készüléket javasolnátok?
Az alábbi tv készülékek számomra méretben és árban megfelelnek, de mivel én nem értek hozzá, szívesen elolvasnám az olyan emberek véleményét, akik értenek hozzá. 😄 Tehát az lenne a kérdésem, melyiket érné meg e közül a 6 készülék közül megvenni, ami hosszútávon ad jó minőséget?
Egyébként nagy vágyam egy Samsung okos tv, de néhány LG is lett a listámom, viszont ha lehet inkább Samsung vonalon maradnék. Mennyire ajánlanátok valakinek Samsung tv-t?
Íme a linkek:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Nekem vegyes érzelmeim vannak a Samsungról.
Korábban (még a HD, FHD érákban) csak Samsungom volt, szerettem mindig őket.
Nemrég vettem egy szép nagy 4K TV-t, ami nyilván Samsung lett, de nagyot csalódtam:
A színek valahogy sehogy nem akarnak szépek lenni, a HDR egyenesen borzalmas, inkább ki is kapcsoltam. Se játékra, se filmezésre nem ideális számomra.
Nekem leginkább a gamma beállításokkal van gondom:
2,2-ben szép világos minden, viszont nincsenek nagyon színek.
2,4 meg sötét, vannak színek, több is mint kéne, az egész kép olyan festmény szerű.
Átmenet nincs. Vagyis biztos lehet szórakozni a nagyon részletes balanszolással, de átlag emberként had ne kelljen már értenem hozzá.
Volt lehetőségem tesztelni egy hasonló áru LG-t, azzal nem tapasztaltam ezt.
Szóval én bánom, hogy nem azt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!