"Kuka" e egy 1 éves MP3 lejátszó?
Pár hónapig nem használtam /Sencor 8gb MP3 lejátszó/.Próbáltam "újraéleszteni", hallgatni de nem csinál semmit.lemerült az aksija.
Nem veszi a töltést... hogyan tudom vagy tudom e egyáltalán újra használni? Vagyis feltölteni?
Az akkuja túl merült, annyira, hogy nem indítja el a töltést. Lehet nem teljesen kuka az aksi, viszont az idő alatt nagyon alacsony vagy nulla feszültség van benne, ami károsíthatta is. Ugye erre szoktuk í i többen is, hogy 50-80% töltöttséggel kell tárolni az eszközöket hosszabb távon, időnként ellenőrizni, rátölteni.
2 lehetőséged van. Az egyik, hogy megpróbálod tovább hagyni töltőn, akár fél napot is, ha van reset akkor használd. A másik út, hogy az aksit lecsatlakoztatod (szétszeded)és erre alkalmas töltővel közvetlenül feltöltöd. Az utóbbi macera, meg még kell egy Li-ion akku töltő is hozzá.
2022-ben még használ valaki mp3 lejátszót? Telefonod gondolom van, miért nem arról hallgatod?
Igen használ én :) mobilom van, de túlságosan nagy...MP3 pedig pici praktikusabb...
Adatot tudsz róla olvasni
Még nem próbáltam...
,az akkumulátor 🔋 tulmerult...
Én is erre tippeltem...
Megpróbálom fenthagyni hosszú időre...
"Telefonod gondolom van, miért nem arról hallgatod?"
Gondolom mert sokkal egyszerűbb mint telefonnal xarakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!