Milyen táblagépet vegyek tanulásra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egyetemista vagyok és szeretnék venni egy tabletet, amin tudok jegyzetelni,illetve tanulni. Láttam olyan tableteket, amelyekhez lehet venni billentyűzetet, egeret és akár mint egy laptopot használni. Nekem ez nagy segítség lenne laptop helyett, mert kolis vagyok és már unom hurcolni folyamatosan minden héten a laptopom..
Tehát a lényeg: Milyen tabletet ajanlanátok amihez lehet billentyűzetet csatlakoztatni, és jar hozzá toll?
Olyan 200.000Ft körüli összeget szánnék rá.
2022. dec. 10. 15:00
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Én a Xiaomi Pad 5 pro-t használom a tollal
3/3 anonim válasza:
#1 vagyok, annyival kiegészíteném, hogy a Lenovonál nem csak a P-sorozat támogatja a tollakat, pl. az M10 Plus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!